„Un roman scris in 40 de zile, un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta existentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate. Jocul incpe cu o singura pista: sufletul tau. In fiecare zi cobori in tine, in adanc. N-ai cum sa te-ntorci, n-ai cum sa te-opresti, ci doar sa mergi inainte. Ultima zi este rascrucea, momentul deciziei: „incotro?”. Cele 40 de zile de reflectie si sinceritate iti dau raspunsul si la final nu mai ai nici o sansa de ezitare…simti exact pe unde s-o iei.”

„Nu exista sa vrei sa schimbi ceva profund in tine si sa nu poti. Cand nu schimbi, inseamna ca nu vrei.”

„Durerea apare ca sa te scoata din starea de confort.”

„Doamne, invata-ma sa ma pun in locul celuilalt ca sa vad ceea ce vede el si da-mi puterea sa nu raman acolo, ci sa ma mut pe scaunul de unde sa nu-mi sufoc sufletul. Invata-ma sa inteleg, nu sa judec. Si sa plec, nu sa raman si sa reprosez.”

„Iertare cer si dau oamenii puternici. Iertarea ne face liberi si atunci cand o cerem, si atunci cand o dam.
Vorbeste cu tine si incearca sa vezi unde vrei sa ajungi, nu de ce vrei sa scapi si din ce vrei sa iesi. Nu trebuie sa ne speriem, ci doar sa stim spre ce tindem.
Omul isi atinge scopul atunci cand il lasa pe Dumnezeu sa-i calauzeasca viata. Biruinta de sine. Cand ajungem sa intalnim un om pe care sa-l simtim ca fiind acela care ne intregeste, ne oprim la el si ne cunoastem prin el. Fuga de cel care iti este implinire este fuga de implinirea ta. A nu te lupta sa fii intreg inseamna a vietui injumatatit. Oricat de mult am ridica stacheta dragostei, limita nu exista.”

 Gasesti aceasta  carte aici:

IMG_20150418_094541

 

40 de zile de Chris Simion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *