Bine v-am gasit!

Saptamana 2, ziua 11!

„Citirea rapida este fundamentul unui trai mai bun. Unul dintre secretele citirii rapide este practica zilnica. Tehnica poate fi invatata intr-un timp foarte scurt, dar tot ce urmeaza este un proces intens de antrenament si de schimbare” Silviu Vasile

„Astazi vei citi timp de 10 de minute primele trei cuvinte si ultimul cuvant de pe fiecare rand. Este foarte simplu, vei citi la viteza normala dar vei observa ca ochiul ~vede ~ mai mult…mult mai mult. Poate va fi putin dificil sa cuplezi primele trei cuvinte, dar cu putina vointa vei reusi sa le citesti pe toate trei odata.”

  primul•cuvant•cuvant ………………………………………………………………………………ultimul

Apoi, inca 10 minute, scaneaza randurile si citeste, ignorand cuvinte ca: „si”, „sau”, „ori”, „la”,”ce”, „ca”, „din” etc. 

b583388592af1d5e509d861920ae4d65

Citeste, citeste…vei deveni mai inalt si mai destept! 🙂

Asadar:

reciteste citatul de la inceputul lectiei
– citeste 10 minute, primele trei cuvinte si ultimul cuvant de pe fiecare rand.
– Apoi 10 minute….concentreaza-te pe cuvintele de actiune si verbe. Ignora cuvinte ca: „si”, „sau”, „ori”, „la”,”ce”, „ca”, „din” etc.

– la final, aseaza-te confortabil. Freaca-ti mainile una de cealalta pana cand le simti fierbinti. Inchide ochii, dupa care acoperai cu palmele… fara sa apesi pe globii oculari . Respira adanc, incet si uniform, in timp ce te gandesti la un eveniment fericit sau chiar vizualizezi o scena, sau doar repeti cuvantul relaxare. 

Succes!!

Cu drag,
Miky

Antrenament 42 de zile ~ ziua 11 ~

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *