Bine v-am gasit!

Saptamana 3, ziua 20!

Citeste textul cautand cuvintele care incep cu litera P 

Scrisoarea de dragoste de la Dumnezeu

Am primit o copie a acestei scrisori acum mai bine de 20 de ani, dar nu am reuşit să aflu niciodată cine a fost autorul ei. Când eram singură, citirea acestei scrisori mă inspira de fiecare dată, motiv pentru care doresc să ţi-o împărtăşesc acum. În timp ce o citeşti (şi îţi recomand să faci acest lucru zilnic), respiră profund şi lasă cuvintele ei să te pătrundă şi să deschidă în interiorul tău şi mai mult spaţiu pentru bucuria provocată de anticiparea lucrurilor bune pe care ţi le rezervă viitorul.

Arielle Ford, Secretul sufletului pereche. Manifestă-ţi iubirea vieţii cu ajutorul legii atracţiei, Editura Adevăr Divin, Braşov, 2011.

36776259_ANTAWTNEK

Dragul meu,

Toţi oamenii îşi doresc să se dăruiască în întregime unei alte persoane, să aibă o relaţie sufletească profundă cu altcineva şi să fie iubiţi exclusiv şi în totalitate, dar Eu nu sunt de acord. Atât timp cât nu te vei simţi satisfăcut, împlinit şi mulţumit prin abandonarea ta necondiţionată în faţa Mea, tu nu vei fi pregătit pentru o relaţie personală şi unică intensă cu partenerul ideal pe care ţi l-am pregătit. De aceea, tu nu te vei putea uni niciodată cu o altă persoană (sau cu orice aspect pe care ţi-l doreşti) până când nu te vei uni cu Mine. Dorinţa Mea este să nu-ţi mai faci planuri şi vise, ci să mă laşi pe Mine să îţi planific viitorul. Te asigur că acesta te va încânta dincolo de tot ce îţi imaginezi la ora actuală. Te rog, lasă-Mă să te călăuzesc către acest viitor.

Continuă să Mă cauţi pe Mine şi aşteaptă-te să primeşti tot ce este mai bun în viaţă. Trăieşte satisfacţia de a fi. Ascultă-Mi mesajele şi învaţă din ele. Aşteaptă. Asta este tot ce îţi cer. Nu fi anxios. Nu-ţi face griji. Nu privi în jur la ceea ce au alţii sau la ce le-am dăruit. Nu căuta lucrurile care ţi se pare că ţi le doreşti. Caută-Mă exclusiv pe Mine. În caz contrar, vei rata toate lucrurile pe care doresc să ţi le arăt. Când vei fi pregătit, te voi surprinde cu o iubire infinit mai mare şi mai minunată decât tot ce ai visat vreodată.

Vezi tu, până când nu vei fi pregătit şi până când sufletul pe care ţi l-am rezervat nu va fi la rândul lui pregătit (lucrez chiar în acest moment ca să vă pregătesc pe amândoi), până când amândoi nu veţi fi în totalitate satisfăcuţi doar cu Mine şi cu viaţa pe care v-am pregătit-o, niciunul dintre voi nu veţi putea experimenta iubirea perfectă care este ilustrată de relaţia voastră cu Mine. Nu există Iubire mai presus decât aceasta.

Dragul meu, dorinţa Mea este ca tu să te bucuri de această Iubire sublimă. Doresc să îţi ofer o ilustrare în carne şi oase a acestei relaţii perfecte cu Mine şi sper ca tu să savurezi la modul cel mai concret şi mai material comuniunea cu frumuseţea, perfecţiunea şi iubirea pe care ţi le ofer Eu. Află că te iubesc necondiţionat. Crede acest lucru şi simte-te satisfăcut.

Cu dragoste,

Dumnezeu

 

Succes!!

Cu drag,
Miky

Antrenament 42 de zile ~ ziua 20~

Un comentariu la „Antrenament 42 de zile ~ ziua 20~

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *