Dulcele glas al Ingerilor de Miruna si Lidia Birsan

Adu-ti aminte ca Forta Vindecarii este in tine! Noi te sprijinim, te ghidam, dar tu trebuie sa lasi Lumina ta atat de stralucitoare sa lucreze cu fiecare celula a ta, sa redea fiecarei celule care te compune, entuziasmul de a inainta! Nu te indoi niciodata de ceea ce poti face! Nici nu stii cat de multe lucruri poti aduce in plan manifestat cu gandirea indreptata numai catre Soare! Incearca sa nu uiti ca Bucuria este Cheia Vindecarii! Adu la suprafata Iubirea, Bucuria, Frumusetea! Ele sunt cei mai buni prieteni ai tai care te vor ajuta sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale!”

Dulcele glas

 

Zero Limite (Metoda secreta Hawaiiana pentru atingerea unui nivel inalt de bunastare, sanatate si pace) de Joe Vitale si dr. Ihaleakala Hew Len

Ori de cate ori veti vrea sa imbunatatiti ceva in viata dumneavoastra, de la bani pana la relatii, trebuie sa priviti doar intr-o singura directie: in interiorul propriei persoane”

„Singurul lucru pe care il putem face este sa ne iubim, sa ne iertam si chiar sa multumim pentru o problema pe care o avem. Purificand acest aspect, ne asiguram ca Divinitatea are o sansa sa ne daruiasca inspiratia.”

Gasiti aceasta carte, aici:

Zero limite

Profetiile de la Celestine de James Redfield

Gandurile care-ti umbla prin cap atunci cand incerci sa controlezi evenimentele in mod logic, a explicat Carl, se opresc in momentul in care renunti la jocul tau. Cand te umpli in interior de energie, din partea superioara a fiintei tale iti vin in minte alte ganduri. Acestea sunt intuitiile. Ele sunt percepute cu totul altfel. Apar undeva, dincolo de mintea ta, uneori ca atunci cand visezi cu ochii deschisi, alteori ca niste viziuni scurte, care vin sa te indrume, sa te ghideze”

Gasiti aceasta carte, aici:

Profetiile

Psihocibernetica – Imaginea de sine – Cheia spre o viata mai buna

de Dr Maxwell Maltz

Puterea dorintei profunde

Pentru a fi eficienta in schimbarea convingerii si a comportamentului gandirea rationala trebuie sa fie insotita de un sentiment si o dorinta profunde. Vizualizati ce ati vrea sa fiti si sa aveti si presupuneti ca totul este posibil. Intretineti-va dorinta pentru aceste lucruri. Fiti entuziast. Ocupati-va de ele si ganditi-va mereu la ele. Actualele convingeri negative s-au format prin ganduri si sentimente. Generati suficienta emotie sau dorinta profunda si noile ganduri si idei vor anula ce exista deja.”

Gasiti aceasta carte, aici:

Psihocibernetica

Cuvantul  (autor necunoscut, scriere de pe net)

„Cuvantul este cea mai puternica forta din Univers de care dispune omul, care il poate inalta sau distruge fara a lasa urme.

Exista  o putere mai activa si mai rapida decat cuvantul si acesta este Gandul.

Un cuvant este o racheta ce parcurge spatiul si care in trecerea ei declanseaza forte, agita entitati si provoaca efecte ireparabile.”

Cuvantul

Mintea poate vindeca de Frederick Bailes

„Oricine se poate bucura de o sanatate excelenta daca urmeaza o cale adevarata spre aceasta.

Secretul vindecarii consta in abilitatea omului de a a se uni constient cu aceasta Inteligenta Universala si a extrage din ea ceea ce-i trebuie pentru inlaturarea modelelor de gandire-boala si inlocuirea lor cu medele de gandire-sanatate.”

Mintea poate vindeca

Carti citite fotografic, 2-7 septembrie 2014
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *