Cum sa faci o impresie puternica si durabila

„De cate ori ai un impact asupra altei fiinte umane, vei folosi propria versiune a Efectului Charismatic. El functioneaza pentru tine de fiecare data cand reusesti sa influentezi un grup, o echipa, un superior, un coleg sau pe oricine intalnesti. Aceasta carte isi propune sa te ajute sa-ti dezvolti in continuare aceasta capacitate innascuta. Pe parcursul ei vei gasi o serie de solutii practice care te vor ajuta la sporirea constiintei de sine si-ti vor oferi activitati practice legate de variatele aspecte ale utilizarii Efectului Charismatic.”

„Cand actionezi in mod deschis, cu spontaneitate, este foarte probabil sa creezi o atomosfera egala si onesta. Daca oamenii te vad vorbind din inima, nu numai din cap, poate fi molipsitor, adesea stimulandu-i sa actioneze in aceeasi directie.”

„Daca tu nu consideri ca esti minunat, de ar face-o altcineva? se intreba spirituala actrita Mae West.  Legendara ei siguranta de sine nu a fost o simpla intamplare,ea s-a straduit realmente pentru a o obtine.”

IMG_20141101_150345

Charisma de Andrew Leigh
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *