Despre puterea gandului, despre singura transformare care conteaza cu adevarat, a constiintei noastre, despre puterea imaginatiei si a subconstientului nostru.

O carte mica dar plina de intelepciune, o recomand cu mult drag!!

„Saracia, nefericirea si boala sunt rezultateul credintei in asemenea situatii. Aceste conditii nu sunt doar inutile, dar sunt si nefiresti. In Mintea Universala nu exista limite sau restrictii si poti avea tot ce doresti, daca vei cere conform legii. Creeaza-ti o imagine mentala clara si distincta. Petrece un timp zilnic pentru a patrunde in lumea ta mentala si traieste cu idealurile tale pentru o vreme, intelege ca situatia ta prezenta e inconstient creata de acelasi proces pe care tu il folosesti acum constient. Fa in fiecare zi ceea ce ai de facut, invata sa astepti doar bine si asteapta-te doar la ceea ce iti doresti. Fa zilnic o curatenie a mintii tale, inlatura-ti din minte orice indiciu de lipsa sau discordie si urmareste cum evenimentele capata forma spre beneficiul tau.”

„Dumnezeu nu da niciodata saracia unui om si bogatia altuia, nici nu iti da tie boala si sanatate aproapelui tau; Viata, Sanatatea si Abundenta sunt omniprezente. Saracia e nenaturala; e evident o situatie facuta de om, creata de limitele pe care omul si le-a autoimpus. Sanatatea, Fericirea si Prosperitatea nu sunt limitate de timp, loc sau individ; sunt chestiuni de constiinta si sunt atrase de aceia care inteleg si cred ca pot reusi prin puterile lor interioare.”

„Teama, mania, critica si toate aceste ganduri sunt oaspetii cei mai pagubosi pe care ii putem avea. Aduc recolta saraciei, mizeriei si discordiei. Teama, de orice fel, nu e necesara, fiindca in noi salasluieste puterea de a depasi orice. „

„Totul e mai intai elaborat in nevazut, inainte sa fie vizibil ochilor; in ideal inainte de a se exprima in real; spiritual inainte sa se manifeste material. Subconstientul tau face ca fructele actiunii tale mentale sa dea in parg, asa ca lasa-l sa construiasca ceva de valoare prin fortele latente dinlauntrul tau.”
 
„Imaginatia ta e un dar divin, deoarece cu imaginile mentale poti cladi orice situatie doresti. Intai vine ideea, apoi un tablou mental al ideii respective; acestea sunt semintele gandurilor folosite pentru a ne cultiva ambientul si situatiile. Tot ce dobandesti depinde de constiinta.”

Gasesti aceasta carte, AICI:

CHEIA

Cheia catre tine insuti de Venice Bloodworth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *