„Singura investitie durabila si sigura este investitia in noi insine. Nu ai cum sa pierzi, nu joci o loterie in care poti pierde sau castiga, este singura cale sigura spre succesul autentic.”

„Milioane de oameni citesc rapid chiar in acest moment, iar sa te opui citirii rapida este ca si cum te-ai fi opus telefoanelor mobile sau internetului. Vrem conexiuni din ce in ce mai rapide, vrem telefoane din ce in ce mai performante; implicit capacitatile noastre trebuie sa creasca in mod corespunzator pentru a face fata evolutiei. Trebuie sa ne adaptam permanent pentru a avea o sansa in fata provocarilor sporite. „

„Citirea rapida m-a invatat ca pot descoperi informatia dorita survoland paginile si eliminand paragrafele care umplu paginile fara a servi interesului cititorului.”

„Pentru a tine pasul cu tot ce se descopera ar trebui sa citim cateva milioane de cuvinte pe saptamana. Cum putem face asa in momentul in care viteza medie de citire este de 200 cuvinte pe minut?”

„Invatand  sa citesti de doua ori mai rapid vei reusi in timp sa depasesti bariere pe care poate nu le-ai constientizat, insa acum ai sansa sa iti redescoperi talente si abilitati pe care poate le-ai pierdut sau de care nu ai fost constient.”

„Abilitatea de a citi rapid si folosirea acesteia timp de 20 de minute in fiecare zi va face ca numarul de conexiuni pe care creierul le realizeaza sa creasca si sa devina puternice, ceea ce se traduce intr-o sanatate a creierului si o crestere a duratei de viata cu pana la 6 ani. Adauga varstei sau sperantei de viata inca 2000 de zile investind doar 20 de minute si vei realiza ce castig enorm reprezina citirea rapida.”

„Totul vine dintr-o nevoie interna de a-ti depasi conditia actuala, de a vrea sa fii mai mult si sa-ti doresti performanta ca stil de viata cotidian. Fara citirea rapida iti va fi de 10 ori mai greu sa ajungi la reusita” 

Daca doriti, puteti comanda cartea aici, direct de la Silviu: curscitire@yahoo.com

IMG_20150427_101440

Citirea rapida prin metoda CLARA de Silviu Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *