Volumul 1

„Asculta-ti sentimentele. Asculta-ti gandurile cele mai inalte. Asculta-ti experienta.”

„Rugaciunea corecta nu este deci rugaciunea de cerere, ci rugaciunea de recunostinta. Cand ii multumesti lui Dumnezeu inainte pentru ce alegi sa traiesti in realitatea ta, in fapt recunosti ca aceasta exista acolo…de fapt. Recunostinta este, astfel, cea mai puternica afirmatie in fata lui Dumnezeu: o confirmare ca, inca inainte sa ceri, Eu ti-am raspuns. De aceea sa nu implori. Apreciaza.”

Dar cum pot eu sa fiu cu adevarat recunoscator pentru ceva ce stiu ca nu exista? 

„Credinta. Daca ai  credinta cat o boaba de mustar vei muta muntii. Vei ajunge sa stii ca exista, pentru ca am spus Eu ca exista; pentru ca, chiar inainte sa o ceri, ti-am raspuns deja; pentru ca am spus si ti-am spus-o in toate modurile posibile, prin toti invatatorii care-ti vin in minte ca orice vei alege, daca vei alege in Numele meu, asa va fi.”

„Vreau sa spun ca nu poti sa pierzi acest joc. Nu poti sa gresesti. Nu face parte din plan. Nu se poate sa nu ajungi acolo unde vrei sa ajungi. Nu se poate sa nu ajungi acolo unde vrei sa ajungi. Nu se poate sa ratezi destinatia. Daca Dumnezeu este tinta ta, atunci ai noroc, pentru ca Dumnezeu este asa de mare incat nu se poate sa nu nimeresti”

Gasesti aceasta carte aici:

IMG_20141109_092553

Volumul 2

„Nu exista alt Timp in afara de prezent! Ai auzit asta mai inainte, sunt sigur. Dar nu ai inteles. Acum intelegi. Nu exista alt timp in afara de acest timp. Nu exista alt moment in afara de acest moment. Nu exista altceva decat „acum”. Ieri si maine sunt scorneli ale imaginatiei voastre. Constructii ale mintii voastre care nu exista in Realitatea Suprema. Tot ceea ce s-a intamplat vreodata, se intampla si se va intampla vreodata, se intampla chiar acum.”

„Si ce ar fi daca ti-as spune ca ceea ce voi numiti „moarte” este cel mai formidabil lucru care s-ar putea intampla cuiva – ce-ai zice atunci?”

„Fiecare zi este sfanta, fiecare minut este sfant. Aceasta clipa, acum este O Clipa Sfanta”

„Iti spun doar atat: Orice este facut fara dragoste nu reprezinta drumul cel mai rapid spre starea de Dumnezeire”

„Testul daca ajutati sau faceti rau: oare oamenii evolueaza sau involueaza ca rezultat al ajutorului tau? I-ai facut mai buni sau mai putini buni? Mai capabili sau mai putin capabili?”

Gasesti aceasta carte aici:

IMG_20141109_092611

 

Volumul 3

„Da altuia, orice alegi pentru tine insuti.

Daca alegi sa fii fericit, fa-l pe altul fericit.

Daca alegi sa fii prosper, fa-l pe altul sa fie prosper.

Daca alegi mai multa dragoste in viata ta, fa-l pe altul sa aiba mai multa dragoste in viata lui.

Fa-o cu sinceritate – nu pentru a obtine un castig personal, ci pentru ca vrei cu adevarat ca alta persoana sa aiba acel lucru – si tot ceea ce dai, va veni inapoi la tine.”

Si cine sunt eu cu adevarat?

„Oricine pe care-l alegi tu sa fii. Orice aspect al Divinitatii pe care-l doresti – aceasta este Cine Esti. El se poate schimba in orice clipa. Intr-adevar, adesea se schimba de la o clipa la alta. Dar daca vrei ca viata ta sa se linisteasca, sa inceteze de a-ti mai aduce o gama atat de larga de experiente, exista un mod de a o face. Inceteaza, pur si simplu, de a te mai razgandi atat de des in privinta a Cine Esti si Cine Alegi Tu Sa Fii”

Gasesti aceasta carte aici:

IMG_20141109_092639

 

 

 

Conversatii cu Dumnezeu Volumele 1,2,3 de Neale Donald Walsch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *