„Corpul astral al omului este un vehicul care pentru un clarvazator este asemanator cu corpul fizic, fiind inconjurat de o aura cu culori stralucitoare si compus dintr-o materie al carui grad de subtilitate este mult mai elevat de cat cel al materiei fizice. Prin intermediul corpului astral se exprima senzatiile, pasiunile, dorintele si emotiile si acesta are rolul de punte sau de mijloc de transmisie intre creierul fizic si minte, aceasta din urma „functionand” intr-un vehicul superior: corpul mental”

„Corpul astral fiind prin excelenta vehiculul senzatiilor si al emotiilor, cunoasterea structurii sale si a „modului sau de functionare”  este de mare importanta, pentru intelegerea diverselor manifestari ce tin de fiziologia umana – individuala si colectiva – si totodata ofera o explicatie simpla pentru multe dintre fenomenele descoperite de psihanaliza moderna.”

„Unei mari sensibilitati si deschideri fata de lumea spirituala ii corespunde o aura mare. Se spune ca aura lui Buddha avea raza de cinci kilometri”

„A cunoaste, a dori si a ne stradui sa actionam – aceste trei activitati formeaza totalitatea vietii constiente. „

„Emotiile sunt de doua tipuri: agreabile si dezagreabile. Placerea, care este, in esenta, o impresie de crestere, produce atractia, iubirea. Durerea, care este in esenta o impresie de diminuare, produce repulsia. Toate emotiile -iubire provin din atractie. Toate emotiile- ura provin din repulsie. Orice emotie provine fie din iubire (atractie), fie din ura (repulsie), fie din acestea doua simultan, in proportii diverse”

„Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie de zile urmate de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila, in care constiinta nu mai sufera nici o intrerupere (exista o continuitate a constiintei), el traind perfect constient atat in planul fizic, cat si in planul astral (in timpul somnului sau a unei dedublari constiente).”

IMG_20141128_145900

 

 

Corpul astral de A.E. Powell
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *