Scopul sufletului dumneavoastra

„Pentru unii oameni, scopul lor in viata este sa ofere sprijin. Pentru altii, sa predea. Unii exista pentru a vindeca, iar altii sunt aici pentru a impartasi intregii lumi talentul lor pentru muzica sau creatia literara. Exista oameni care isi indeplinesc scopul intr-un mod grandios, precum Printesa Diana sau Maica Tereza. Eforturile lor au afectat intreaga lume. Altii slujesc umanitatea discret, fara a primi vreun pic de apreciere sau recunoastere. Multi schimba viata unei singure persoane – dar intr-un mod semnificativ. Ambele tipuri de oameni sunt la fel de importante.”

Invatati diferenta dintre ego si suflet. Decideti daca ceea ce faceti in viata se datoreaza nevoii de a obtine recunoastere, apreciere sau atentie sau daca actionati din dorinta altruista de a-i ajuta pe oameni. Principalul motiv pentru care ne aflam aici, pe plan terestru, este acela  de a-i ajuta pe ceilalti. Nu suntem aici pentru a vedea cat de multi bani putem castiga sau cat de celebri putem deveni. Aceasta este o existenta dominata de ego.

Baza existentei noastre este iubirea. Cu cat oferim mai multa iubire universului, cu atat primim inapoi mai multa iubire. Daca suntem pe calea cea buna, totul este foarte usor. Daca ne confruntam cu obstacol dupa obstacol si nimic nu ne merge bine in viata, acest fapt ne arata clar ca nu suntem pe calea cea buna si ca e momentul sa ne dam seama ce ar trebui sa facem de fapt.

Daca mai multi oameni si-ar da seama de acest lucru, am avea relatii mai bune, familii care functioneaza mai bine si mai multa pace in lume. Daca toti ar urma aceasta cale, ura si prejudecatile ar fi date uitarii. Poate ca o singura persoana nu reuseste sa schimbe lumea intreaga, dar, daca va puteti imbunatati pe dumneavoastra insiva, atunci va veti imbunatati relatiile.”

Alte capitole din carte:

  • Suflet-pereche
  • Casnicia dumneavoastra este binecuvantata sau blestemata?
  • Iubirea spirituala
  • Ce varsta are sufletul dumneavoastra
  • Scopul sufletului dumneavoastra
  • Cum recunoasteti o relatie intre suflete-pereche?
  • Cum sa atrageti o persoana?

Foarte interesanta..

Gasiti aceasta carte, aici:

IMG_20141202_213011

 

Cum sa iti gasesti sufletul- pereche de Maria Shaw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *