Peste  o saptamana incepem programul-online de 42 de zile. Asa cum stiti am recomandat cartea Metoda Clara, scrisa de Silviu Vasile. O parte din noi au cumparat, o parte nu. Indiferent de asta, eu am propus tuturor sa participe la program si sa urmeze lectiile primite. Acum, poate va spuneti in mintea voastra: ori toti ori nici unul. Daca se putea si fara sa cumpar cartea atunci de ce?

GrowGreen-LeadIn

Ei bine..am sa va explic aceasta actiune si am sa incep cu inceputul.
Gandurile, cuvintele, actiunile noastre reprezinta tot atatea seminte. Tot ce avem sau experimentam acum in viata noastra se datoreaza unor ganduri, cuvinte, actiuni (seminte) de-ale noastre din trecut. Deci, oricat am incerca sa dam vina pe oricine altcineva, nu facem decat sa ne pacalim. Singurul raspunzator este…exact…EU!!
Asa ca…atunci cand invatam, cand aflam o informatie de undeva este normal si sa platim (poate nu chiar in directia respectiva). De ex, cu totii am descarcat filme, sau pdf-uri – carti…In cazul acesta, ce samanta plantam? Ca undeva, in viitor si noi sa creeam valoare, sa o oferim si sa nu fim platiti. Asa ca atunci cand este posibil, mergi la un film si plateste biletul, sau cumpara o carte, sau mergi la un seminar. Iar cand platesti, in mintea ta multumeste pentru filmele, cartile, informatiile pe care le-ai primit gratuit.

8a2a0f52f232193ed232a70b43779489
Sa ne intoarcem acum la cartea lui Silviu.
V-am spus ca aceasta carte sta la baza programului. In sensul ca vom folosi anumita informatie din ea, dar si din alte surse. Ea va fi poate scheletul pe care voi construi apoi lectiile. Ne vom raporta la ea destul de des. Si pentru ca autorul ei a muncit si a creat valoare, este normal si sa apreciem acest lucru. Pentru a planta din start semintele potrivite, atat eu cat si voi. Cei care nu au putut din diferite motive sa cumpere acum, este in ordine. Totusi, atunci cand va fi posibil, e bine sa cumpere cartea sau o alta carte, multumind pentru ceea ce au primit.
Daca doriti mai multe informatii despre ~seminte~ si cum putem planta bine si eficient, am scris 2 articole:
Succes fara limite, prima parte
Succes fara limite, partea a doua

Poate nu era necesara aceasta explicatie…insa eu am simtit sa o ofer! 🙂

Sa aveti spor in tot ceea ce faceti si ne „reauzim” in cateva zile!

Cu drag,
Miky

Cumparam sau nu cumparam cartea?
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *