„Prin aceasta carte, scopul meu este sa va fac sa intelegeti ca cea mai adanca suferinta apare ca urmare a separarii initiale dintre natura voastra superioara si sinele omenesc. Intentia mea este sa va sprijin cu dragoste ca sa descoperiti minciunile si distorsionarile, vina si rusinea care va transforma fara sa stiti in cele mai mare dusman al nostru. Vreau sa intrerup mecanismele interne ce va fac sa va intoarceti spatele voua insiva, sa va ignorati intuitia, sa depasiti in mod neadecvat unele limite si sa renuntati la puterea personala, din cauza unei persoane, a unui gand, impuls, a unei credinte sau dependente care v-ar putea purta pe o cale intunecata ce nu duce nicaieri, in loc de a merge pe calea de libertate pe care ar trebui sa pasiti.

Informatiile  si procedeele din aceasta carte va vor permite sa va vindecati cele mai profunde regrete, sa va infruntati nesigurantele, sa va imprieteniti cu indoielile de sine, sa va confruntati cu demonii launtrici .”

„Pacea este scopul suprem al vietii. Omul care poarta inlauntrul sau pacea are totul. Cel care este dezbinat de razboiul interior nu are nimic.”

IMG_20141122_155902

De ce oamenii buni fac lucruri rele? de Debbie Ford
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *