„Nu uitati: Speranta nu este un lux, ci o datorie. Sa speri nu inseamna sa visezi…ci sa-ti transformi visele in realitate. Binecuvantati sunt cei ce viseaza vise si sunt dispusi sa plateasca pretul traducerii lor in realitate.”

„Perseverenta schimba caracterul omului in acelasi fel in care carbonul schimba fierul sfaramicios in otel de neinvins. Perseverenta va ajuta sa treziti in dumneavoastra un coeficient magic de constiinta a banului, iar subconstientul dumneavoastra va actiona mereu in directia obtinerii banilor de care aveti nevoie.”

„S-a stabilit in mod clar existenta unui al saselea simt; el este imaginatia creatoare.”

„Ucideti ingrijorarea, sub toate formele ei, ajungand la decizia secreta ca nimic din ceea ce are de oferit viata nu merita ingrijorare. Aceasta decizie va va aduce echilibru, pace sufleteasca si calm, fapte care vor provoca fericirea”

Sase pasi care transforma dorintele in aur:

1- Stabiliti-va in minte suma exacta de bani pe care o doriti. Nu ajunge sa spuneri pur si simplu „Vreau mai multi bani”. Stabiliti suma exacta.

2- Hotarati-va exact ce doriti sa dati in schimb pentru banii pe care ii doriti. (Nu exista conceptul de „ceva pentru nimic”)

3-Stabiliti o data precisa cand vreti sa intrati in posesia banilor pe care ii doriti

4- Conturati-va un plan hotarat pentru a va implini dorinta si incepeti imediat, indiferent daca sunteti gata sau nu, sa puneti in practica acest plan

5- Scrieti clar si exact suma de bani pe care intentionati sa o obtineti, stabiliti-va termenul limita pentru obtinerea lor, ca si ceea ce doriti sa dati in schimb pentru acea suma si elaborati atent planul prin care intentionati sa o acumulati.

6- Cititi-va angajamentul scris cu voce tare de doua ori pe zi, o data chiar inainte de culcare si o data imediat dupa ce va treziti, dimineata. Pe masura ce cititi – imaginati-va, simtiti si credeti ca aveti deja banii.

Gasiti aceasta carte, aici:

IMG_20141022_092549

De la idee la bani de Napoleon Hill
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *