„Mi-a spus ca delfinii scot aer din plamani la viteze de peste 160 de kilometri pe ora. Oamenii de stiinta au constatat ca delfinii evacueaza 95 % din aerul din plamani – ceva mai mult decat 40-60% cat suntem obisnuiti noi, oamenii. La yoghini, mentinerea si controlul respiratiei, in general, sunt considerate principalele portaluri catre alte niveluri de constiinta. In urma observatiilor si constatarilor despre delfini, a aparut  intrebarea daca nu cumva ei or fi descoperit intamplator aceasta tehnica naturala prin care sa-si manipuleze constiinta?”

„Noi cei din taramul Serafic, va vedem in forma corporala, dar spre deosebire de voi, suntem binecuvantati si cu vederea Spiritului. Astfel, noi va vedem si in lumina Spiritului vostru. Fie ca si voi sa va puteti vedea ca o stralucire plina de binecuvantarea Tatalui, a Fiului si a Duhului Sfant – plini ca niste cupe ce asteapta sa fie golite. Toate acestea se afla in cautarile cele lungi. In adorarea facuta din suflet. In rugaciunile sincere ale sufletului, care dau putere acestui grup de oameni si ingeri. Si noi ne minunam foarte mult de toate intorsaturile pe care le-am vazut, caci va putem spune cu satisfactie, ca drumul nu e drept si ca ne incanta aceasta calatorie in care ne-am alaturat cu totii.”

„Anii pe care ii aveti in fata reprezinta aceasta cale. Va incurajam sa pasiti pe ea, dar, intotdeauna, alegerea va fi a voastra. Asta, deoarece lumea are nevoie sa vada cu ochii ei, promisiunea ce a fost facuta inimii, realizarea Dumnezeului in interior si obtinerea perfectiunii in exterior.”

IMG_20141129_170912

Delfini, E.T. si ingeri de Timoty Wyllie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *