Cum sa stapanim arta de a ne manifesta

O carte pretioasa ca o bijuterie!!

wayne-dyer-dorinte-indeplinite-2000x2000Despre ganduri si despre sentimente, despre Dumnezeu si despre cine esti tu cu adevarat.
Despre drumul de la dorinta la manifestarea ei, despre iubire si despre imaginatie…

„Creatorul a sadit in orice fiinta o farama din el insusi, o scanteie, un spirit de aceeasi natura cu el, si, multumita acetui spirit, orice fiinta poate deveni creatoare. Iar asta inseamna ca in loc sa astepte mereu ca nevoile sa le fie satisfacute din surse externe, fiintele umane pot lucra din interior, prin gandurile lor, prin vointa lor, prin spiritul lor, pentru a obtine acele elemente vindecatoare de care au nevoie.”

„Primele cuvinte ale unui om, oriunde in Univers, fie ca sunt rostite sau doar gandite ori simtite, sunt Eu sunt, prin care el isi recunoaste Divinitatea atotcuceritoare. Invatacelul, dornic sa inteleaga aceste legi puternice si totusi simple, va trebui sa-si pazeasca mai cu ravna gandurile si vorbele – rostite sau ba; pentru ca de fiecare data cand spui Nu sunt, Nu pot, Nu am, fie ca o stii, fie ca nu, alungi aceasta Mare Prezenta Divina din interiorul tau.”

„Crezand cu pasiune in ceva ce nu exista inca, noi cream acel lucru. Ceea ce nu exista este ceea ce nu ne-am dorit suficient.”

„Exista o Putere in Univers care poate merge mult dincole de ceea ce vei cere sau chiar vei gandi, iar aceasta putere lucreaza in tine. Ce altceva ar putea fi aceasta putere daca nu imaginatia ta? Ramai intr-o stare de binecuvantare si recunostinta pentru acest dar nemasurat, care iti sta mereu la indemana, pentru a-l folosi asa cum doresti.”

Te las pe tine sa descoperi aceste minunate invataturi!

Dorinte indeplinite

Dorinte indeplinite de Dr. Wayne W. Dyer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *