Valorificand puterea launtrica vei depune mai putin efort pentru a te transforma!

„Nu ai cum sa alegi cum vei muri….poti alege doar cum urmeaza sa traiesti” Joan Baez

„Ideea ca oamenii „stiu” lucruri intuitiv nu este noua; unele dintre cele mai vechi culturi ale lumii au stiut-o de secole. Termenul de noetica deriva din cuvantul grecesc, nous, si in zilele noastre este folosit pe scara larga pentru a sugera intelegerea clara. „Noesis” semnifia intelegere, buna cunoastere, iar cercetatorii noeticii au descoperit ca noi toti avem capacitatea naturala sa patrundem in interiorul nostru, chiar daca de obicei o ignoram – suportand consecintele regretabile. Aceasta indrumare (ghidare) intuitiva nu se manifesta prin vocea interna din capul nostru; apare ca o senzatie aflata in zona abdomenului, de aici expresia „gut feeling” (nervi la stomac / instinct).
Apare fara nici un efort constient, ca si cum ceva dincolo de constientizarea noastra incearca sa ne ofere ajutor si indrumare cand avem nevoie de el cel mai mult. Daca inveti sa recunosti si sa ai incredere in aceasta sursa naturala de indrumare intuitiva, in loc sa asculti vocea din cap, te vei priva de multa nefericire”

„Ceea ce se intampla in jurul si in interiorul tau reflecta propria-ti minte, si iti prezinta visul pe care l-ai tesut”  Dhyani Ywahoo

„Poate te intrebi despre credintele tale si cum iti sunt de folos la ora actuala. Te ajuta sa creezi viata pe care ti-o doresti si fericirea pe care o meriti? Sau te trag inapoi, pastrandu-te mai mic decat esti in realitate? Depinde de tine sa alegi ce crezi despre tine, despre lumea ta, si trebuie sa faci o alegere inteleapta, pentru ca alegerea ta iti va influenta intreaga viata.”

„Intelepciunea imi spune ca sunt un nimic
Iubirea imi spune ca sunt Totul,
Iar intre cele doua, curge viata mea.”
Nisargodatta Maharaj

„Cea mai mare transformare este intelegerea faptului ca nu suntem ceea ce vedem in oglinda; suntem acea entitate care observa ce privim in oglinda. Daca intelegi acest lucru, va fi ca o „trezire”; o schimbare subtila are loc, in timp ce subcontientul tau se „re-aliniaza” cu adevaratul „tu” – o sursa infinita de respect de sine si de abundenta in orice aspect al vietii tale.”

„Unde este pace si meditatie, acolo nu este nici anxietate nici indoiala”
Sf Francisc de Assisi

O carte minunata, care merita sa fie citita si aprofundata.

O gasiti aici:

IMG_20150125_214755

 

 

Dreseaza-ti inconstientul si schimba-ti viata de Gary Dooley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *