„Poate ca te temi sa urmaresti ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata deoarece te gandesti ca ai putea da gres, dar nu uita ca este imposibil sa auzi chemarea de a-ti urmari un vis fara a primi odata cu ea si instrumentele necesare pentru a-ti transforma visul in realitate.”

„Intuitia este principalul instrument de care ai nevoie pentru a-ti transforma visele in realitate. Daca nu ai incredere in intuitia ta, te vei prabusi mereu si mereu”

„Trebuie sa iti iei ferm angajamentul. Nu poti reusi daca faci lucrurile pe jumatate, sau cu jumatate de inima. Atunci cand iti iei angajamentul ferm, fiecare fibra a corpului tau, mintea ta subconstienta deopotriva colaboreaza pentru indeplinirea scopului tau, indiferent daca esti in stare de veghe sau visezi. Iar diferenta este uriasa.”

„Daca te angajezi ferm  sa iti urmezi visul, portile ti se deschid singure. Personal, inclin sa cred ca ele au existat dintotdeauna, dar nimeni nu le poate vedea fara un angajament ferm.”

„Greselile nu sunt altceva decat oportunitati de a invata ceva, si singura greseala adevarata consta in a nu invata de la bun inceput lectia predata de ele. Din fericire, Universul are grija sa iti predea din nou si din nou aceeasi lectie, pana cand o inveti.”

„Traiesc cea mai buna viata din lume. Parca as fi o eroina de film. Fac ceea ce imi place. Ce binecuvantare mai mare ti-ai putea imagina decat sa faci ceea ce iti place? M-am bucurat de intreaga calatorie si inca ma mai bucur de fiecare zi din ea. Este minunat sa nu ai regrete la sfarsitul vietii” Anastasia Soare

IMG_20141106_132006

 

Eroul de Rhonda Byrne
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *