In locul unor idei din carte, am ales un exercitiu foarte puternic pt indeplinirea obiectivelor financiare:

„Pana la data de 1 ianuarie 20.. , ma voi afla in posesia a 50.000 de dolari, care vor veni catre mine sub forma unor sume partiale in tot acest interval de timp.
In schimbul acestor bani voi oferi cele mai eficiente servicii de care sunt capabil, in cea mai mare cantitate posibila si la o calitate maxima, actionand ca agent de vanzari al…..(mentioneaza produsul pe care intentionezi sa-l vinzi).
Am convingerea ca la sfarsitul intervalului amintit ma voi afla in posesia aceste sume de bani. Credinta mea este atat de puternica incat pot vizualiza deja acesti bani in posesia mea.
Ei nu asteapta decat sa fie transferati la momentul potrivit, in schimbul serviciilor pe care intentionez sa le ofer. Astept un plan de actiune pt acumularea acestor bani iar atunci cand il voi primi, voi actiona imediat in conformitate cu el.”

Repeta aceste afirmatii in fiecare seara si in fiecare dimineata, pana cand ajungi sa vizualizezi (in imaginatia ta) suma de bani pe care intentionezi sa o acumulezi.

Plaseaza o copie a acestei declaratii intr-un loc la vedere, astfel incat sa o poti vedea ori de cate ori te duci la culcare sau imediat dupa ce te trezesti (pana cand ai ajuns sa o memorezi perfect).

Foloseste-ti mintea

Foloseste-ti mintea pt a te imbogati a lui Napoleon Hill

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *