„Omul obisnuit produce si/sau incubeaza cam 50.000 de forme-gand pe zi. Ce recolta zdravana pentru o zi de munca! Aceasta duce la vreo 18 milioane de forme-gand pe an. Acum, ganditi-va ca pe planul Pamantesc sunt intrupati, in prezent, cam sase miliarde de oameni.

Atata timp cat pana si stiinta trebuie sa admita ca energia este masa si ca gandirea are nevoie de energie, devine evident ca energia trebuie sa se transforme in masa, la un anume nivel al realitatii. Nu puteti ignora caracterul serios al acestei realitati- si puterea sa de a crea conditiile de pe Pamant. Acest potential de a crea cel mai mare dezastru imaginabil sau cea mai frumoasa si plina de bucurie existenta pe care Pamantul a cunoscut-o vreodata, devine o alegere individuala/globala!Lumea voastra se va schimba, forma-gand dupa forma-gand!

Asa ca, daca voi credeti ca nu puteti face nimic pentru imbunatatirea vietii voastre si a conditiilor lumii, mai ganditi-va o data! Fiti atenti la ceea ce creati in calitate de co-creatori – 18 milioane de forme-gand pe an. Fiecare dintre ele este o entitate vie, pe care ati incubat-o si ati imbibat-o gratis cu Lumina pe care UNICUL v-a dat-o, ati trimis-o in curentul vietii prin canalul de nastere apartinand transmitatorului vostru, care proiecteaza, pulsand, straluciera acelei form-gand in campul vostru auric.

Acesta, la randul lui, rezoneaza si activeaza toate formele-gand similare, din toate celelalte campuri aurice, prin intermediul frecventelor extrem de joase ale rezonantei Pamantului. Ce credeti preaiubite entitati? La ce dati voi nastere? Cu ce va I-dentificati?

Neputinciosi, intr-adevar!!!”

Gasiti aceasta carte, aici:

Frecventa geniu

 

Frecventa Geniu de John J. Falone
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *