„Trebuie sa vedem cat se poate de clar ca ce nu este iubire, este frica. Si trebuie sa intelegem ca fiecare emotie negativa aparuta isi are originea in frica”  

„Doamne, Dumnezeule, te rog elibereaza-ma de sentimentul ca eu am dreptate si altii nu, de tentatia de a simti dispret fata de cei cu care nu sunt de acord si de sentimentul meu de neputinta adanca asociat senzatiei ca lumea se prabuseste. Ajuta-ma sa iert. Si foloseste-ma, daca se poate, pentru a ajuta la imbunatatirea lucrurilor. Amin”

„Odata ce ne schimbam opinia referitoare la munca – de la ambitia personala, la a servi cu iubire – incepem sa experimentam fluxul divinei inspiratii, care curge fara nici un efort.”

„Doamne, Dumnezeule, te rog arata-mi calea. Ce ganduri trebuie sa am pentru a-mi putea conduce viata in acest moment? Ce perceptii imi sunt necesare, ce idei ma vor ghida? Pe cine trebuie sa iert? La ce parti din personalitatea mea trebuie sa ma uit mai atent, ce schimbari trebuie sa fac? Te rog, coboara asupra mea si vindeca-mi viata. Amin”

„Pana cand nu vom fi pe taramul solid al iubirii – sa fi trecut, oricat de putin, de tentatia de a-l invinovati pe celalalt – trebuie sa fim foarte atenti cu ceea ce spunem si cum o spunem. Unele cuvinte taie in carne vie, pe cand altele vindeca.”

Gasesti aceasta carte, aici:

Gratia de fiecare zi

 

 

Gratia de fiecare zi de Marianne Williamson
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *