Weekend-ul acesta am reluat cursul de Theta Healing

Si la un moment dat…s-a vorbit despre .. starea de indragostire. Cum dureaza 2-3 ani si ca e bine sa cautam noul pentru a simti din nou acea stare…Stiam de la yoga..ca fericirea poate fi durabila..atunci cand iubesti ceea ce e vesnic si neschimbator, ceea ce este esenta. Nu am intervenit atunci in discutie..
Iar azi de dimineata….cautand ce sa fotocitesc…am ales Grauntele fericirii de Omraar Mihail Aivanhov…si cand am citit acest fragment, am zambit cu toata inima….
A fost raspunsul la discutia de ieri…
Ce repede si ce frumos a venit…!
Vi-l scriu si voua mai jos…

Si…. nu stiu daca Fotocitirea face parte din ceea ce este vesnic…dar acum sunt indragostita de ea:) Citind in felul acesta…cumva..senzatia ca voi gasi raspunsul de care am nevoie…se transforma in credinta ca exact asa stau lucrurile…

si iata fragmentul:

Fericirea este ca o minge dupa care alergam, iar cand o prindem, ii mai dam o lovitura de picior…pentru a continua sa alergam dupa ea! Fiindca in aceasta cursa ne simtim stimulati; in aceasta cautare, in acest elan pentru atingerea telului se afla fericirea.
Atunci cand ati obtinut ceea ce ati dorit, desigur ca veti fi fericiti pe moment; dar imediat dupa aceea veti simti un gol, mai aveti nevoie inca de ceva…Niciodata nu sunteti satisfacuti. Ce este atunci de facut? Sa cautati lucrul cel mai indepartat si de nerealizat: perfectiunea, imensitatea, vesnicia, iar pe drum le veti gasi pe toate celelalte: cunoasterea, bogatia, puterea, iubirea…Da, le veti dobandi chiar fara sa le cereti.

Gasiti carti ale maestrului Omraar Mihail Aivanhov, aici
grauntele fericirii

Grauntele fericirii de Omraar Mihail Aivanhov
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *