“Nu ceea ce esti te tine pe loc, ci ceea ce crezi ca nu esti.” Denis Waitley

Am aflat de aceasta carte prin vara in cadrul unui curs. Mi-am dorit foarte mult sa o citesc.

E minunata! Iata cateva cuvinte alese cu drag pentru tine :

„Nu esti singur in aceasta calatorie. In lumea de azi, multi oameni simt ca este dificil sa dea un sens vietii lor. Cei mai multi dintre noi isi petrec toata viata incercand sa desluseasca sensul vietilor lor. Il cautam analizand circumstantele copilariei noastre, obstacolele cu care ne-am confruntat, greutatile pe care le-am indurat si triumfurile pe care le-am trait. Cautam indicatii si sisteme spirituale care sa ne dea o strategie pentru a ne croi drum prin convulsiile vietilor noastre, ca sa ajungem sa intelegem scopul major a tot ceea ce exista. Cautam o harta care sa ne ofere o cale de a ne intelege trecutul, care sa ne ghideze viitorul si sa ne permita sa constientizam modul in care ne incadram in imaginea de ansamblu.”

colette-baron-reid-harta-800x800

Harta ta e unica si nimeni in afara de tine nu o va avea vreodata. Harta devine vizibila pentru tine atunci cand faci o alegere constienta sa fii treaz, constient de ceva mai mare decat tine. Trebuie sa iti doresti sa vezi spiritul in interiorul tuturor lucrurilor, sa accepti ca sunt milioane de legaturi invizibile in spatele tuturor evenimentelor din viata ta. Ele se misca constant, puse in miscare de o inteligenta pe care niciodata nu o vei intelege pe deplin, dar in care trebuie oricum sa ai incredere.”

„Vei invata sa iti lasi sufletul sa se trezeasca in fata puterii din tine si sa o foloseasca spre binele tuturor!”

O carte pe care o recomand cu mult drag!

AICI Harta. Cum sa gasesti Magia si Sensul in povestea vietii tale

„Atunci cand te lasi in voia Spiritului si ceri sa fii luminat, harta ta fermecata se reveleaza in toata gloria sa si tu iti dai seama ca in buzunarul tau se afla o busola care arata intotdeauna adevaratul nord: catre SPIRIT, a carui indrumare nu te va dezamagi niciodata si ale carui eforturi in numele tau nu vor inceta niciodata, fie ca iti dai seama de asta sau nu.”

Si un mesaj din partea autoarei:

„Fie ca aceasta carte sa iti aduca intelepciune, pace si bucurie!”
Colette Baron-Reid

 

HARTA – Cum sa gasesti Magia si Sensul in povestea vietii tale de Colette Baron-Reid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *