Din copilarie, cu totii ne-am format un stil de lucru.

Avem:
– aceeasi viteza cu care citim,
– acelasi coeficient de asimilare a informatiei,
– aceeasi abordare indiferent de materialele parcurse
– si aceeasi atitudine.

Partea buna este ca prin antrenament putem obtine:
– viteze de citire diferite, adaptate nevoilor noastre si textelor pe care le parcurgem
– coeficient de asimilare diferit in functie de context
– abordari diferite pliate pe obiectivele noastre
– atitudine adaptata contextului respectiv

Prin postarile si cursurile pe care le punem la dispozitia voastra, va prezentam tehnici si metode eficiente cu ajutorul carora puteti citi mai repede, intelege si retine mai mult din orice material citit.

De asemenea, va prezentam Citirea Supramentala. Este o tehnica originala de fotocitire, prin care poti gasi si accesa mai usor si mai rapid informatiile esentiale dintr-o carte, folosindu-te de uriasul potential al mintii tale subconstiente.

Citirea Supramentală este un mod nou şi diferit de a te raporta la materialele scrise; mai adecvat la volumul uriaş de informaţie existent astăzi şi care este în continuă creştere. De asemenea, datorită tehnicilor învăţate, creierul prelucrează şi asamblează într-un mod ingenios informaţiile primite. Astfel, realizezi puterea ce rezidă din subconştientul tău şi cum să comunici mai uşor cu acesta, devii mai intuitiv şi mai atent la mesajele sau soluţiile din interior.

Următorul eveniment este:

[events_list]#_EVENTLINK – #_EVENTDATES
#_EVENTTIMES
Click pentru înscriere[/events_list]

Te invit sa descoperi aceste tehnici si metode si sa le aplici in viata ta. Iti vor aduce multe beneficii: vei scapa de sentimentul coplesitor pe care il ai vazand teancul de carti necitite, vei invata sa gasesti informatii relevante pentru tine, vei acumula mai usor cunostinte in domeniul dorit. Iti voi fi alaturi in aceasta calatorie si te voi sustine pentru a face pasii necesari invatarii acestei metode minunate!

Afla cum a fost creata aceasta metoda

Ce au spus altii despre aceasta tehnica

Workshop-ul pe care l-a creat Miky e in primul rand orientat pe rezultate. Intensiv, concis, dinamic, eficient. Si asta imi place foarte tare sa gasesc la seminariile, cursurile sau workshop-urile la care merg. Sa am o esenta a strategiilor pe care sa le pot sa aplica imediat. In plus as remarca modul ei personal de prezentare: responsabil, exersat, care te lasa fara scuze - asa incat singurul lucru pe care il ai de facut e sa aplici. Si aplici!

Liviu Pasat

E o tehnica deosebita si ar trebui sa o invete cat mai multi oameni si mai ales copii. Imi trebuie cateva zile ca sa se aseze toata informatia, sa o diger si apoi sper sa incep sa citesc supramental pentru ca am carti destule, dar sa sti ca am sa incerc si cu carti deja citite. A doua carte avea si poze cu exercitii si m-am trezit ca imi vin in minte. E grozava harta m-a ajutat mult. Multumesc.

Mihaela P.

Ieri de dimineata am avut un gand sa citesc ceva. Apoi au venit o serie de ganduri din seria "nu merge". Dupa amiaza cand toti ai casei dormeau, am coborat am luat o carte de management si (pe negandite), m-am apucat de procedura. Dupa o ora si jumatate am avut ideile principale din toata cartea - gen conspect. FOARTE TARE!!!!!

Adina T.