Puterea ce face atingerea tintelor…obtinerea dorintelor…de neoprit

„Prin imaginatie avem puterea de a fi orice dorim sa fim”

„Omul devine ceea ce imagineaza. Imaginatia este calea, adevarul, viata dezvaluita. Nu putem cuprinde adevarul cu mintea logica. Unde omul obisnuit vede cu simturile un boboc, imaginatia vede un trandafir inflorit.”

„Omul trebuie sa inceapa sa creada cu fermitate ca realitatea sta in el si nu in afara lui”

„Succesul se castiga nu imitand actiunile evidente ale omului de succes, ci actiunile interne si dialogul intern ale acestuia.”

„Observa-ti conversatiile launtrice, fiindca ele sunt cauzele actiunilor viitoare. Vorbirea interioara reveleaza starea de constienta din care vezi tu lumea. Fa-ti vorbirea ta interioara pe potriva dorintei tale implinite, caci vorbirea ta interioara se manifesta pretutindeni in jurul tau in intamplari”

„Omul atrage ceea ce el este. Arta vietii este sa sustii sentimentul dorintei implinite si sa lasi lucrurile sa vina la tine, nu sa pleci dupa ele sau sa crezi ca vor fugi de tine. Observa-ti vorbirea interioara si aminteste-ti tinta. Se potrivesc? Se potriveste vorbirea ta interioara cu ce ai spune sonor de ti-ai fi atins scopul? Vorbirea interioara a individului si actiunile lui launtrice atrag conditiile vietii sale.”

IMG_20141031_135710

 

 

Imaginatia trezita & Cautarea de Neville Goddard
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *