„Ratiunea nu lasa niciodata loc miracolelor in timp ce credinta le provoaca. In definitiv, credinta e o calauza mai rationala decat ratiunea caci daca aceasta are limite, cealalta, credinta, este infinita. Singura limita a cresterii tale de maine se afla in indoiala de care te agati astazi.”

„Vei impartasi cu altii darul acestor decizii. Cei care vor asimila si vor aplica aceste precepte de intelepciune vor implini lucruri marete si vor sti sa-si inspire anturajul. Cei care vor nesocoti puterea acestor manuscrise vor putea sa para ca prospera un timp dar vietile lor nu vor fi decat scurte iluzii. Cand timpul lor se va fi implinit, ei vor fi inlantuiti in Oglinda Regretelor unde vor petrece intreaga eternitate observand reflectarea persoanei care ar fi putut sa devina.”

„O inima hotarata nu asteapta ca toate conditiile sa fie indeplinite ca sa treaca la actiune. De ce? Deoarece conditiile ideale nu sunt niciodata reunite. Nehotararea Il limiteaza pe Cel Atotputernic si-I limiteaza posibilitatea de a face miracole in viata noastra. El ti-a dat un scop, tu actioneaza.”

In cautarea intelepciunii

In cautarea intelepciunii de Andy Andrews
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *