Povestiri adevarate despre oameni care au vazut ingeri si modul in care-i puteti vedea si voi!

Iubirea puternica a ingerilor nostri

Lucram ca profesor colaborator. In prima zi de scoala, ne adunasem toti intr-un cerc mare, ca sa participam la un exercitiu menit sa ne cunoastem mai bine. Fiecare spunea cate ceva despre el, cand ii venea randul . Eu vorbisem deja si cand a venit randul unei femei care statea cu cateva locuri mai departe spre stanga mea, am vazut doi ingeri. Cand a inceput sa vorbeasca, am zarit ceva ce arata ca valurile de caldura ce se ridica de pe o suprafata incalzita, intr-o zi torida. Aerul de deasupra si din jurul ei parea sa unduiasca si a devenit multicolor, si apoi au aparut aripi – doua perechi de aripi. Dupa aceea, am vazut formatiunea de fiinte atasate. Erau doua fiinte care o incadrau din stanga si din dreapta. Daca ar fi intins mana, bratul ei ar fi fost in interiorul lor.

Asta s-a intamplat intr-o fractiune de secunda si pe masura ce am redevenit constient de ceea ce se intampla, n-am mai putut sa-i vad. Eram uluit. A fost ca in episoadele serialului Ce vraji a mai facut nevasta mea, cand totul ramanea nemiscat, doar ca eu acum eram cel din stop cadru, in timp ce toti ceilalti continuau sa vorbeasca. Nu am auzit nici un cuvant din ce s-a spus. Era ca si cand ramasesem suspendat in timp pentru o clipa, incercand sa respir, in aceeasi vibratie cu acele fiinte minunate si miraculoase; si chiar daca nu le mai puteam vedea, puteam sa simt extraordinara iubire pe care o simteau ingerii pentru aceasta femeie.

Am spus povestea doar catorva persoane, iar faptul ca o spun din nou, nu exprima pe deplin ce a insemnat acest eveniment. Este extrem de dificil sa creezi din nou senzatia acestei experiente. De fapt, pe masura ce stau aici si imi amintesc, sunt miscat pana la lacrimi de faptul ca toti avem ingeri  in jurul nostru si ca ei ne iubesc mai mult decat pot sa exprime cuvintele.

Povesti ingeri

Ingerii sunt cu noi de Doreen Virtue
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *