„Cum ne poate ajuta iertarea in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam, in vindecarea bolilor care afecteaza tot mai grav tot mai multe persoane?
In primul rand trebuie sa intelegem urmatorul mecanism sau „fenomenul oglinda”: tot ceea ce ni se intampla in viata de zi cu zi are legatura cu ceea ce „emitem” in exterior. Nimic nu este intamplator, legea cauza/efect functioneaza la nivel universal si nu poate fi schimbata de nici un locuitor al planetei. Daca suntem egoisti, invidiosi, razbunatori, e logic ca bumerangul se va intoarce asupra noastra, si poate atunci cand ne asteptam mai putin. Pana si persoanele cu care ne intalnim sau care interactionam pe perioade mai lungi sunt cele pe care le meritam prin faptele si atitudinea noastra.
Mecanismul iertarii reprezinta o reteta miraculoasa pentru linistea noastra interioara, sanatate, frumusete si succes.”

Exista 5 lucruri in viata care NU SE POT RECUPERA:
– o piatra, dupa ce ai aruncat-o
– o vorba, dupa ce ai spus-o
– o sansa, dupa ce ai pierdut-o
– timpul, dupa ce a trecut
– iubirea, pentru cel care nu lupta pentru ea

Rugaciune de iertare:

„Doamne, Tata Ceresc, cer iertare din toata fiinta mea lui (numele persoanei) pentru tot ce i-am gresit acum sau in trecut si il/o iert pentru tot ce mi-a facut rau. Cer iertare din suflet Sfintei Treimi pentru tot ce-am trimis noi rau in Univers. Amin!”

Nu uitati ca momentul cel mai bun pentru a incepe este ACUM!

Iubeste, iarta, cultiva armonia in trup si in suflet si fericirea nu va mai fi un vis indepartat.

Invata sa te pretuiesti pe tine insuti si oamenii din jur. Este primul pas spre atingerea echilibrului interior si spre dobandirea starii de bine. Fiecare are o bagheta magica si ea poate aduce frumusete, belsug si iubire. Trebuie doar sa o descoperim si s-o folosim!

O carte micuta, dar foarte valoroasa!

O puteti gasi  aici:

IMG_20150316_122658

Invataturi paranormale pentru o viata mai buna de Claudia Nita Donca
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *