Zamolxe: „Sunt parte a Principiului Unic in aceasta galaxie. Sunt prezent pe fiecare planeta locuita, sub diferite forme energetice. Pe planeta voastra am luat o forma energetica mai condensata in urma cu peste cinci milioane de ani. Acum doua milenii si jumatate, dupa cum socotiti voi, sapte unitati de constiinta din aceasta energie s-au desprins pentru a se intrupa si a da un nou impuls evolutiv civilizatiei voastre. Una dintre aceste sapte unitati de constiinta s-a intrupat in aceasta zona geografica. Voi ma cunoasteti sub numele avut atunci: Zamolxe”

Initial am perceput-o ca pe o carte „greoaie” si nu reuseam sa o citesc pana la capat. Apoi, cand i-a venit vremea, am inteles, doar ca nu era atunci momentul sa o citesc.

Acum cred ca e o carte minunata, cu multa informatie valoroasa despre tara noastra, despre stramosii nostri, despre corpul nostru in toata complexitatea lui,despre chakre, despre Legi, putine, simple si profunde, despre puterea gandirii, despre importanta faptului sa stii ce vrei si sa pastrezi gandul in acea directie suficient de mult si intens, despre adevaratele valori si intelesuri.

„Pentru ca omul este mai mult decat o rotita in sistemul social, mai mult decat o functie, mai mult decat un cetatean, mai mult decat averea sa, mai mult decat un pacatos ce trebuie iertat. Nimic din exterior nu-ti poate aduce linistea, armonia, fericirea. Eventual mici bucurii trecatoare. Doar revenirea la cine esti tu cu adevarat, la sinele tau launtric, poate readuce omul pe calea cea buna. Intai in gand si simtire, in cuvant si apoi desigur in fapta.”

„Daca ii lasa pe altii sa-i modeleze viitorul, atunci are parte de resturi; daca isi face singur viitorul, atunci are parte de ceea ce si-a propus.”

„Indiferent de manifestarile exterioare, pasii omului vor fi aceeasi. Prin gandire, omul modeleaza atat interiorul cat si exteriorul. Nu degeaba gandul omului s-a asociat cu lumina. Gandirea aduce claritate si claritatea intareste vointa, iar vointa determina actiunea, fapta.”

„Orice gand, vorba sau fapta nu reprezinta altceva decat seminte plantate de fiecare pe marele ogor al vietii. Ele vor da roade, fie ca vreti, fie ca nu vreti.”

„A fi in echilibru inseamna a rezona cu natura, cu Universul, iar Universul inseamna abundenta din toate punctele de vedere. De asemenea, prin ajutorul dat celorlalti in domeniul evolutiei spirituale se poate atrage o karma deosebit de buna din punct de vedere material.”

„Fii bland si rabdator cu cei de langa tine, caci asa cum te porti tu cu ei, asa se poarta si altii cu tine, caci simtirea lui este la fel cu simtirea ta, din aceeasi suflare este si simtirea lui, iar lumina ce vede prin ochii lui este din aceeasi lumina cu cea care vede prin ochii tai.”

„Iubirea este cea dintai putere si chipul ei este lumina.”

„Iata dar calea de inceput: cumpatarea in toate cele ce faci, ascultarea de batrani si de cei intelepti, harnicia, multumirea cu ceea ce ai, ferirea de neadevar si de vorbele desarte, ferirea de cearta si de manie, buna purtare intre semeni. Dimineata sa te trezesti cu ele, ziua sa le porti mereu in minte, seara sa le ai cu tine in somn si astfel supararea, lipsa, amaraciunea, neputinta, boala si rautatea altora nu se vor atinge de tine.”

O carte minunata pe care o recomand cu drag, celor care simt ca acum este momentul ei si pe care eu cu siguranta o voi reciti..

Multumim, Remer Ra!

images

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici aveti Legile, intr-un video minunat:

Legile lui Zamolxe de Remer Ra
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *