Metoda completa de atingere a maiestriei de sine si de realizare a scopurilor propuse bazata pe Sistemul Maestrului, legendara carte a lui Charles F. Haanel    de Anthony R Michalski & Robert Schmitz

„Capacitatea de a gandi a individului echivaleaza cu capacitatea sa de a actiona asupra Mintii Universale si de a manifesta ceea ce isi doreste.”

„Daca nu intentionezi sa mergi pana la capat cu un lucru, mai bine nu-l incepe. Daca l-ai inceput, atunci mergi pana la capat, chiar daca pica cerul pe tine. Daca te hotarasti sa faci ceva, fa-o. Nu lasa nimic si pe nimeni sa te impiedice sa iti duci la bun sfarsit proiectul.”

„Disciplinarea este motorul realizarii. Creativitatea aprinde scanteia, pasiunea atata focul, iar disciplinarea il alimenteaza atat timp cat este nevoie. Chiar daca autodisciplinaera ti se pare plictisitoare, enervanta sau chiar agonizanta, rezultatele pe care le poti obtine cu ajutorul ei nu pot fi obtinute pe nici o alta cale. Disciplinarea te ajuta sa iti indeplinesti chiar si cele mai incredibile vise. Prin autodisciplinare tu poti da viata potenialului tau cel mai inalt. Cum poti ajunge insa pe acest nivel de disciplinare? Prin cunoasterea lucrurilor pe care trebuie neaparat sa le faci si stiind ca prin autodisciplinare le poti transpune in fapt. Ce iti spune inima ca trebuie sa realizezi cu orice pret? Daca iti vei trai viata ca pe o misiune, te vei disciplina de la sine.

Daca sunt aplicate cu perseverenta de-a lungul timpului, disciplinarea si focalizarea te pot conduce la cele mai uimitoare realizari. Care crezi ca este menirea ta unica?” Ralph Marston

Gasesti aceasta carte, aici:

IMG_20141117_202828

 

 

Manual de punere in practica a principiilor din Sistemul Maestrului
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *