Vortexul sacru si arborele vietii dacic

Romania – o noua viziune

Aceste locuri binecuvantate incep sa-si dezvaluie adevarata valoare, adevarata putere, precum si adevarata identitate!

Urmeaza o perioada de purificare, de curatare a acestui spatiu sacru, adica a spatiului romanesc (si nu numai). Nu va fi usor…dar nici nu va fi „iadul pe pamant” dupa cum ar vrea unii!

Cele doua mari taine- banda directoare a anahatei planetare si arborele vietii dacic, vor avea darul de a declansa reactii extrem de puternice in sufletele unor persoane. Vor actiona ca niste declansatori pentru programele lor evolutive. In cel mult trei ani, unii dintre cei care vor lua cunostinta de aceste doua mari taine vor trebuie sa scoata pe piata alte lucrari, deci se vor scoate la suprafata alte taine…fie spirituale, fie chiar in legatura directa cu acest pamant. Nimeni nu detine inca puzzle-ul final al intregii lucrari…

Mi s-a transmis ca imaginea finala este una extraordinara!

Da, Romania se afla in zona cea mai sfanta a planetei noastre (Geea)! Romania este chiar in inima ei!

…In urmatoarea perioada, datorita cresterii puterii de influenta a centrului energetic, foarte multe persoane vor simti nevoia unor schimbari fundamentale in vietile lor. Nu este vorba doar de felul in care vor relationa cu ceilalti. (si cu ei insisi) si cu sistemele traditionale de valori (materiale si spirituale), ci si cu mediul inconjurator. Cei care aspira spre evolutie (din toate punctele de vedere) vor simti nevoia unei rupturi de vechiul mediu de trai, astfel ca cei mai multi  vor fi nevoiti sa paraseasca mediul urban si se vor stabili in zone mai linistite (si mai curate din punct de vedere vibrational).

….una din sferele arborelui vietii si considerata cea mai importanta este ARMONIA, deoarece echilibrul este esential pe orice plan.

Fiecare poate sti daca este in armonie sau nu. Este nevoie doar de putina sinceritate. Important este sa inteleaga faptul ca armonia este o stare interioara si ca nu are de-a face cu exteriorul sau cu ceilalti. Primul pas in atingerea armoniei interioare este de-a accepta realitatea, exact asa cum este ea in momentul de fata. Fie ca ne place, fie ca nu ne place, realitatea este reflexia interiorului, iar primul pas in schimbarea ei se poate face in conditiile in care este acceptata, indiferent de cum se prezinta ea. Odata acceptata realitatea inseamna ca s-a realizat o punte solida intre interior si exterior. Egoul este responsabilul principal pentru perceptia gresita a realitatii, interpunandu-se intre lumea interioara si cea exterioara, creand astfel iluzia ca sunt lumi toatal diferite. Asadar, secretul libertatii, secretul abundentei, secretul detinerii puterii, secretul unei sanatati perfecte, secretul unor relatii perfecte (atat cu tine si cu ceilalti), secretul fericirii, pana la urma, este atingerea armoniei.

Cea mai mare greseala a oamenilor este sa alerge dupa prosperitate materiala, dupa relatii perfecte sau dupa putere, nerealizand ca toate cestea sunt, pur si simplu…efecte. Chiar daca obtin ceva, din aventura in zona efectelor, nu vor simti fericirea pentru ca secretul fericirii consta in atingerea armoniei.

Totusi, se pun urmatoarele intrebari: Ce este armonia? Cum ne dam seama ca suntem in armonie? Ce putem face pentru a fi in armonie?

Putem spune ca un om este in starea de armonie atunci cand are o sanatate perfecta, cand abundenta materiala este pentru el o normalitate, cand are relatii minunate cu familia si cu cei din jur, cand tot ceea ce incepe duce la bun sfarsit, cand nu are nici un fel de restrictie in ceea ce priveste gradul de libertate, de miscare, de relationare..etc

Cand se accepta responsabilitatea asupra propriei noastre vieti putem spune ca s-a facut primul pas in atingerea armoniei interioare. Nici o conditie exterioara nu are voie sa perturbe echilibrul interior. Nici saracia, nici bogatia, nici democratia, nici dictatura, nici alte conditii geopolitice, nici culoarea pielii, nici religia, nici scoala, nici mediul socio-economic. Toate acestea sunt efecte, iar daca le  traim (intr-un fel sau altul) este pentru ca noi suntem cei care le-am creat. Daca nu le-am creat, sau daca ne-am nascut in aceste conditii, este pentru ca ele creeaza conditiile potrivite pentru noi, pentru a evolua in mod optim conform programelor noastre evolutive. Exteriorul poate oferi anumite conditii, poate ajuta in unele probleme, dar atingerea armoniei interioare depinde numai si numai de noi.

Exteriorul este reflexia interiorului!

O carte minunata! O puteti gasi,

IMG_20150611_104117

 

 

Marile taine ale pamantului romanesc de Remer Ra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *