Un sistem complet de vindecare a sufletului pentru atingerea unei stari optime de sanatate si de vitalitate

Este o carte extraordinara!

„Tot ce exista are un suflet, nu numai omul, ci si animalele, plantele, fiintele vii, obiectele neanimate, chiar si pietrele. Tot ce exista in Univers are un suflet. Sufletul este sinonim cu spiritul.”

„Vindeca-ti mai intai sufletul, iar vindecarea mintii si trupului va urma de la sine.
Implineste-ti mai intai sufletul, iar implinirea mintii si trupului va urma de la sine”

Am gasit in aceasta carte….
„cateva secrete simple, dar extrem de eficiente, pe care le poti aplica in timp ce citesti aceasta carte, de fapt pentru lectura oricarei carti. Atunci cand citesti, stai cu coloana dreapta. Plaseaza-ti varful limbii foarte aproape de cerul gurii (bolta palatului), dar fara sa-l atingi.
Contracta-ti putin anusul si abdomenul inferior. Mentine aceasta pozitie pe intreaga durata a lecturii. De ce? Deoarece aceasta este cea mai buna meditatie pentru dinamizarea energiei, pentru vindecare si regenerare.
Fiecare perla de intelepciune si de cunoastere, fiecare metoda practica si chiar fiecare fraza din aceasta carte reprezinta un mesaj. Aceste mesaje au o putere uluitoare de vindecare si de binecuvantare, care poate reechilibra materia din interiorul celulelor si energia din exteriorul lor. Atat timp cat vei mentine aceasta pozitie atunci cand citesti, celulele tale vor fi deschise sa primeasca mesajul sau de vindecare si de binecuvantare.
Citeste fara sa te grabesti. Intelege, digera si absoarbe corect mesajul primit. De acum inainte, foloseste intotdeauna aceasta tehnica de lectura. Fiecare cuvant are un suflet al lui. La fel, fiecare fraza. Mai mult, fiecare suflet este un purtator al iubirii, al luminii, al vindecarii, al binecuvantarii si al serviciului. Acest secret al lecturii iti poate transforma dramatic fiecare aspect al vietii”

Gasesti aceasta carte, aici:

Medicina Sufletului

Medicina Sufletului, Mintii si Trupului de Dr. Zhi Gang Sha
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *