Motto:

I am here to serve.
I am here to inspire.
I am here to love.
I am here to live my truth. „

Nume: Miky Doican


Miky Doican

 

De la coafor la formator

Am lucrat mai mult de un deceniu in coafor. In tot timpul acesta simteam o chemare puternica, catre carti, catre studiu, catre…a fi invatator. Si pentru ca nu luam o decizie in directia aceasta, Universul a considerat sa-mi dea un imbold printr-o provocare la nivelul sanatatii. In acel moment, toate prioritatile s-au reasezat „miraculos” si incetul cu incetul s-a conturat un alt drum: al cunoasterii, al transformarii de sine si apoi acela de a darui mai departe ceea ce sunt, ceea stiu, ceea ce am devenit. Astazi predau atat adultilor cat si copiilor citirea eficienta bazata pe capacitatile extraordinare ale subconstientului.

Una din dorintele mele era sa citesc si sa retin, mai mult si mai usor. Asa incat in ultimul an si jumatate am dezvoltat impreuna cu domnul profesor Leonard Radutz, o tehnica originala de fotocitire: Citirea  Supramentala. Aceasta tehnica a fost pusa in practica si apreciata de cei peste 700 de participanti la workshopurile sustinute pana in prezent, in Bucuresti, Constanta, Oradea, Galati, Braila.

 

DSCF1349
  „Workshop-ul pe care l-a creat Miky e in primul rand orientat pe rezultate. Intensiv, concis, dinamic, eficient. Si asta imi place foarte tare sa gasesc la seminariile/cursurile/   workshop-urile la care merg. Sa am o esenta a strategiilor pe care sa le pot sa aplica    imediat. In plus as remarca modul ei personal de prezentare: responsabil, exersat, care  te lasa fara scuze – asa incat singurul lucru pe care il ai de facut e sa aplici. Si aplici!”

 

Imi este foarte clar un lucru: realitatea cuiva se schimba doar daca ceea ce gandeste se schimba.
Iar acest lucru este posibil doar prin instruire continua si lucru permanent cu tine.
Am creat aceste workshopuri ca instrumente care sa sustina si alti cautatori.

Contin cele mai bune tehnici sau exercitii pe care personal le-am folosit si care mi-au adus rezultate foarte bune. Datorita acestui mod de a citi, performantele si eficenta mea a crescut, comunicarea cu mintea subconstienta a devent mai buna, actiunile sunt din ce in ce mai inspirate.

Eu cred din tot sufletul ca:
– suntem extraordinari
– avem un potential urias si pe care nu il folosim mai deloc
– viata este un Dar, un Joc dar si o Scoala
– am venit aici pentru a creste, a evolua si a da mai departe
– este datoria noastra sa ne trezim si apoi sa ii trezim si pe ceilalti
– suntem fiinte spirituale iar destinul nostru este fim sanatosi, prosperi si fericiti

Iti doresc calatorie binecuvantata si poate in drumurile noastre ne vom intalni si vom invata unii de la altii!
Cu drag,
Miky
 
 

2 comentarii la „Miky Doican

 • 13/09/2017 la 07:05
  Legătură permanentă

  Buna ziua,

  As dori sa aflu mai mult despre metoda de „citire eficienta bazata pe capacitatile extraordinare ale subconstientului” dezvoltata de dvs si profesorul Leonard Radutz.
  In ce consta, care sunt principiile si mecanismele de functionare, intre ce varste functioneaza si daca puteti sa-mi oferiti si surse bibliografice.

  Multumesc,
  Ede

  Răspunde
  • 14/09/2017 la 10:47
   Legătură permanentă

   In citirea rapida e necesar sa-ti antrenezi mintea pentru a se concentra, pentru a fi prezenta si constienta de materialul din fata ei. Alaturi de dl. prof. Radutz, am lucrat diverse tehnici si exercitii in aceasta directie. Si-au spus cuvantul in dezvoltarea tehnicii si antrenamentul cu Silviu Vasile si Jim Kwik, principalul mentor, alaturi de care lucrez si in prezent. De asemenea, Paul Scheele prin cartea sa, Cum sa citesti o carte in 7 minute.
   Tehnica se poate invata chiar si de catre copii, incepand cu varsta de 13-14 ani.
   In afara tehnicilor de citire rapida pe care le invatam cu mintea constienta, le intelegem, le aplicam si obtinem rezultate, aceasta tehnica se bazeaza pe mintea subconstienta pentru a prelua informatia, a o descarca. Si apoi prin anumite tehnici de activare, a aduce aceasta informatie in mintea constienta pentru a putea fi utilizata dupa necesitatile fiecaruia.
   Ca bibliografie in afara de cartea mentionata, recomand si cursul de Citire rapida a dlui Silviu Vasile, Invata cum sa inveti Derek Rowntree sau Cum sa citesti o carte de Mortimer Adler.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *