„Obiective principale in Yoga Integrala sunt:
– un trup perfect, pllin de sanatate si viguros;
– o minte clara, calma, puternica si controlata
– un intelect rafinat, treaz si ascutit
– o vointa de otel;
– o inima plina de dragoste si compasiune, capabila sa traiasca empatic starile elevate ale celorlalti
– o viata plina de nazuinte sublime, dedicata bunastarii si fericirii celorlalti, in care predomina permanent aspiratia de Realizare a Sinelui launtric nemuritor”

„Ce inseamna aceasta transfigurare?
Intr-o interpretare libera, inseamna a trece dincolo de aparente, dincolo de fizic, dincolo de profan, dincolo de materie. Inseamna a ne indrepta privirea interioara catre planul spiritual, catre sacru, catre Divin. Adica recunoasterea divinitatii in tot ceea ce ne inconjoara, adica a ne eleva constiinta. A trece pe un nivel de constiinta superior, care sa ne permita sa percepem mai usor Divinitatea, sacralitatea. Fiinta transfigurata si indumnezeita ajunge sa atinga pentru totdeauna starea de egalitate si fuziune totala cu Divinul, deoarece ea s-a intors definitiv spre Unicul Dumnezeu.”

„Cel ce se supune pe sine lui Dumnezeu s-a apropiat de puterea de a-si supune siesi toate cele ce sunt. Celui ce se cunoaste pe sine i s-a dat cunostinta tuturor. Caci in cunostinta de sine se afla plinatatea cunostintelor tuturor. Si in supunerea sufletului tau se cuprinde supunerea tuturor.”

„Omul cauta iubirea de-a lungul intregii sale vieti, varsa lacrimi amare doar pentru a cunoaste iubirea. Sacrifica totul, toate atasamentele, toate iluziile, pentru ca in lectia finala despre iubire sa invete ca e indragostit doar de iubire, de Dumnezeu”

„Un luptator spiritual e invulnerabil cand are deplina incredere in puterea sa personala, indiferent de cat de mica e aceasta”

Miracolul vietii

 

 

Miracolul vietii de Svetlana Sauciuc
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *