Pentru mine exista doua finaluri de an. Finalul de an calendaristic si finalul de an scolar.
Dupa fiecare simt sa stau cateva momente cu mine si sa evaluez ce a fost bine si ce pot imbunatati. Sa ma gandesc la noi directii si sa simt recunostiinta pentru tot ceea ce am primit, tot ceea ce am oferit, pentru miile de lucruri minunate care s-au intamplat pe parcurs, pentru copiii frumosi si inteligenti alaturi de care am lucrat.

A fost un an bogat in oportunitati. Un an in care am crescut alaturi de copiii din grupele cu care am lucrat. Doresc sa impartasesc cu voi cateva momente din cadrul intalnirilor noastre:

Magia Cartii:
Am pornit activitatea in sufragerie 🙂
La inceput participau doar copiii prietenilor mei. Apoi au aflat si alti parinti de lucrurile frumoase pe care le facem impreuna. In felul acesta am crescut frumos, natural!

pf_1529310953

MEMO Academy:
Un proiect grozav initiat de prietenii mei, Monica Dascalu si Rajko Kuzmanovici. Adrian Dragomir este si el altaturi de noi, membru al echipei. Copiii invata sa isi foloseasca abilitatile naturale, mintea subconstienta, sa isi dezvolte memoria si concentrarea, sa citeasca rapid, sa invete eficient, sa lucreze cu energia. Aceste rezultate se vad la scoala si in viata de zi cu zi. Sunt recunoscatoare pentru ca am acceptat invitatia Monicai si a lui Rajko! A fost o experienta extraordinara!

Acesta este un testimonial al unei mamici incantate de rezultatele pe care fiul ei Sorin le-a avut participand la intalnirile noastre:

https://www.youtube.com/watch?v=7TcZIq3gBh4&feature=youtu.be

pf_1529311612Fundatia Dan Voiculescu:
Este primul an in care particip ca trainer in echipa Fundatiei. Si ma bucur din tot sufletul ca am acceptat. Au fost intalniri minunate, pline de bucurii si rezultate! 

pf_1529312398

DA, cu toata inima simt ca a fost un an scolar extraodinar!
Cu oportunitati dar si cu provocari, cu bucurii si rasete, cu multe rezultate si impliniri.

Acum, desi suntem in vacanta oficial 🙂 ne pregatim de tabere:

Tabere Kleine Schule, vara 2018

Si taberele INFOSPEED:

Smart Camp

Va asteptam cu mult drag alaturi de noi!

Altfel, ne vom relua cu spor activitatile din toamna!
Pana atunci va doresc o vara frumoasa, plina de zambete si bucurii alaturi de dragii vostri!

Miky

Multumesc 2017- 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *