Toti oamenii isi imagineaza, viseaza, doresc…Si pentru ca toti isi imagineaza, cred ca au inteles si ce este imaginatia. Nu, adevarata imaginatie, cea pe care Initiatii au conceput-o, este o facultate formatoare ce permite realizarea in plan material a tuturor aspiratiilor noastre”

„Vreau sa va fie foarte clara aceasta idee. Niciodata nu va veti putea transforma personalitatea, natura voastra inferioara. Oricate stradanii ati depune si indiferent ce veti face, nu veti reusi. Singurul lucru pe care il puteti face, este acela de a oferi naturii voastre divine posibilitatea de a o absorbi si de a o face sa dispara.”

Omul este aceasta fiinta ambigua pe care evolutia a plasat-o la frontiera dintre doua lumi: cea animalica si cea divina. Deci natura sa este dubla si el trebuie sa devina constient de aceasta ambivalenta, ca sa o poata depasi. In textele sfinte sta scris: „Voi sunteti Dumnezei”, si acest fapt vrea sa aminteasca omului prezenta unei esente superioare inradacinata in fiinta sa, pe care el trebuie sa invete sa si-o exprime. Acesta este adevaratul sens al destinului omenesc…”

Gasesti carti ale maestrului Omraam Mikhael Aivanhov aici

Natura umana-divina

Natura umana si natura divina a lui Omraam Mikhael Aivanhov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *