„Iti mai amintesti cum te simteai atunci cand erai indragostit? Inima ta canta de bucurie si tu te simteai minunat. Exact asa se simte cel care se iubeste pe sine, cu singura diferenta ca iubirea lui nu il va mai parasi niciodata. Aceasta iubire dureaza o viata. De aceea, merita sa investesti in ea tot ce este mai bun in tine.”

„Atunci cand ierti si te detasezi, nu numai ca ti se ridica o greutate uriasa de pe piept, dar in fata ti se deschide poarta care duce catre iertarea de sine.”

„Noi suntem mult mai mult decat trupul si personalitatea noastra. Spiritul interior este minunat si demn de a fi iubit, indiferent cum se modifica infatisarea noastra exterioara”

„Tu accepti ca exista o Putere si o Inteligenta mai mare decat tine sau esti convins ca tot ce exista este mintea ta in corpul tau fizic? Daca te identifici cu mintea si cu corpul tau, viata te va inspaimanta, intrucat este mai mare decat poate intelege mintea ta limitata. Daca intelegi insa ca in acest Univers exista o Putere infinit mai mare si mai inteleapta decat mintea umana si ca tu faci parte integranta din ea, tu poti avea acces la sfera tuturor posibilitatilor.”

IMG_20141103_150612

 

Puterea este in interiorul tau de Louise L Hay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *