„Deci nu trebuie sa asteptati ceva anume sa incepeti munca spirituala, munca facuta cu ajutorul gandului, deoarece prin aceasta munca veti gasi cele mai bune solutii la toate problemele care vi se vor pune. Nu contati pe nimic de la altii. Cat timp nu veti pune aceasta munca pe primul loc veti avea deceptii, nu veti cunoaste nici satisfactia, nici implinirea….Iata singurul lucru in care eu cred cu adevarat: munca gandului poate da un sens divin tuturor activitatilor vietii noastre, astfel ca ele sa devina binefacatoare pentru noi insine sau pentru toate celelalte creaturi din lume. Aceasta munca va va ajuta, va va sustine, va va proteja.”

„Prima sarcina, veti avea supravegherea propriei gandiri. Orice veti face, aruncati mereu o privire in forul vostru interior, ca sa stiti ce va mai face gandirea, unde se gaseste ea. Sa fiti mereu, constienti, vigilenti, lucizi..”

„Gandirea este o forta, o putere, un instrument pe care Domnul l-a dat omului pentru ca acesta sa poata deveni creator asemenea Lui, adica un creator de frumusete, de perfectiune.”

Puterea magica a increderii

Puterea magica a increderii de Omraam Mikhael Aivanhov
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *