„Sunteti acolo unde sunteti si ceea ce sunteti din cauza obiceiurilor de gandire!”

„Omul motivat de definirea scopului si care-si urmareste scopul cu toata forta spirituala a fiintei sale se poate transforma dintr-un individ nehotarat in unul realizat. Nu are nici o importanta daca vinde polite de asigurare sau sapa santuri.
Cand este proaspata in mintea unui om, o idee clara, puternica poate schimba atat de mult biochimia acelei minti, incat aceasta sa nu recunoasca posibilitatea unui esec sau unei infrangeri.
Cea mai mare slabiciune a majoritatii oamenilor este aceea ca recunosc obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca fara sa fie constienti de puterea spirituala pe care o au sub control si prin care aceste obstacole pot fi indepartate cu ajutorul vointei.”

973-669-194-2_5

„Succesul incepe cu definirea scopului!
98% dintre oameni au tendinta de a tot amana lucrurile, fapt ce-i determina sa treaca prin viata fara sa-si aleaga un Scop Major Bine Definit.
Orientarea catre un scop unic este un activ nepretuit – nepretuit pentru ca atat de putini oameni il detin.
Hotarati ce va doriti in viata, decideti sa acceptati doar acel lucru si nimic altceva – si iata! veti intra in posesia unuia dintre cele mai nepretuite active aflate la dispozitia fiintelor umane.
Dar dorinta dumneavoastra nu trebuie sa fie o simpla dorinta sau speranta!
Trebuie sa fie o dorinta arzatoare! (…)
Din clipa in care va veti alege Scopul Major Bine Definit al vietii voastre, veti observa ca lucrurile devin stranii, pentru ca vi se vor dezvalui de la sine cai si mijloace de a-l indeplini.
Va vor aparea in cale oportunitati neasteptate.
Veti incepe sa colaborati cu diverse persoane si va veti descoperi prieteni aparuti ca prin farmec. Temerile si indoielile vor incepe sa dispara, fiind inlocuite de increderea in sine.”

Te las pe tine sa descoperi care sunt cele 12 bogatii sau cei 8 printi (mentori).
Este o carte absolut minunata. O recomand cu mult drag!

Detalii AICI:  SECRETELE BOGATIILOR

Secretul bogatiilor de Napoleon Hill
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *