„Valoarea suprema a vietii depinde mai mult de constienta si de puterea de concentrare, decat de simpla supravietuire.” Aristotel

„Vreau sa-ti pun o intrebare simpla. Intelegerea raspunsului iti poate schimba viata, pentru totdeauna. Gandeste-te bine. Apoi, continua sa citesti. Ce anume este cel mai important lucru pentru tine, in aceasta viata?
          La ce raspuns te-ai oprit? Sanatate? Familie? Locul de munca? Inghetata? Raspunsul meu la aceasta intrebare este constienta. Fara constienta, nu avem nimic. Nu putem sa ne iubim partenerul sau copiii, nu putem sa muncim sau sa ne bem cafeaua la o terasa, nu putem face nimic, fara constienta. Indiferent ce intentii ai sau ce scopuri iti propui, fara constienta nu existi. Constienta nu inseamna mintea ta. Daca mintea ar fi un bec, atunci constienta ar fi electricitatea care il aprinde. O reflexie palida a constientei in minte duce la confuzie, neintelegere si, in cele din urma, la suferinta. O minte stralucind de constienta e calma si prezenta. Ea raspandeste o blandete senina, ce le aduce liniste celorlalti. Daca te gandesti la constienta, ca la o „lumina launtrica”, vei intelege importanta sa vitala”

Antrenarea cuantica ne trezeste la constienta launtrica. Vindecarea este, de fapt, un efect secundar al constientizarii.

„Eu” este colectia de „lucruri”, cum ar fi varsta, sexul, placerile si simpatiile, sperantele si amintirile pe care le numesti viata ta.

Lumea noastra este o mare a cauzei si a efectului…
Un minut, o secunda, pot schimba o viata intreaga.

O carte foarte buna, care vorbeste  despre eusentimente si are descrisa si tehnica de constientizare.

O gasesti aici:

IMG_20150131_100200

Secretul vindecarii spontane de Frank J Kinslow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *