„De vreme ce cuvintele nu sunt altceva decat ganduri manifestate in forma, noi trebuie sa fim extrem de atenti cu cuvintele pe care le rostim, urmarind ca ele sa fie cat mai constructive si mai armonioase, pana cand se vor cristaliza in forme materiale obiective.”

„Cuvintele sunt ganduri. De aceea, ele contin o putere invizibila si invincibila care va sfarsi prin a le obiectiva intr-o forma materiala. Frumusetea cuvantului depinde de frumusetea gandului care sta la baza lui. Puterea cuvantului depinde de puterea gandului care il sustine.”

„Mai intai de toate, noi trebuie sa ne punem in practica propria cunoastere. Aceasta este singura metoda prin care putem realiza ceva. Un sportiv poate citi despre antrenamentul fizic intreaga viata, dar daca nu va incepe sa isi exerseze puterea de care dispune la ora actuala el nu si-o va putea amplifica niciodata. El nu va primi decat exact ceea ce daruieste. Mai intai de toate, el trebuie sa daruiasca insa. La fel se petrec lucrurile si in cazul nostru. Noi primim exact ceea ce oferim; mai mult, trebuie sa incepem prin a oferi ceea ce avem de oferit. Vibratiile astfel emise se vor intoarce apoi la noi inmiite. Procesul de oferire este un proces mental, caci gandurile reprezinta cauze, iar conditiile exterioare efecte. De aceea, daca vom oferi ganduri de curaj, de inspiratie, de sanatate sau de ajutorare, noi vom pune in miscare tot atatea cauze care vor produce efecte in viata noastra.”

IMG_20141105_133011

Sistemul Maestrului de Charles F. Haanel
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *