Manualul complet al Sistemului Reiki

„Am devenit interesat de metafizica in liceu si eram fascinat de ideea ca avem capacitati latente. Capacitatea de a-ti spori creativitatea, de a avea mai multa energie, de a dormi mai profund, abilitatile telepatice, intuitia, posibilitatea de a lua legatura cu spiritele ma faceau curios. Cel mai interesant insa era sa poti vindeca. Sa te vindeci pe tine si pe ceilalti.”

„In interiorul aurei se afla reprezentari a tot ceea ce ati experimentat in aceasta viata si in toate vietile trecute. Cei cu o clarviziune ridicata chiar pot vedea experientele altcuiva sub forma unor imagini sau filme care contin atat sentimente, cat si alte tipuri de constientizari.”

„Daca energia Ki (termen general pentru toate energiile vitale) ar putea face doar bine, atunci am trai intr-o altfel de lume. Intrucat este actionata de minte, ea poate produce rezultate pozitive si negative, in functie de gandul sau intentia care o dirijeaza. Ki-ul directionat de minte este responsabil atat de o sanatate buna, cat si de una subreda. Ki-ul pozitiv, creat si dirijat de subconstient, sprijina toate organele si le mentine sanatoase.”

„Reiki, se poate traduce prin „forta sufletului” sau „puterea spirituala” Este acel tip de energie vitala,care se afla, in lumea materiala, cel mai aproape de forta creatoare, sursa vietii. Ea acordeaza intre ele cele trei personalitati partiale arhetipale – copilul interior, sinele mijlociu si sinele superior – astfel incat sa ramana conectate si sa formeze un singur sistem, in loc sa incerce sa se desparta din cauza caracteristicilor lor diferite.”

Gasiti aceasta carte  aici:

IMG_20141114_111947

Spiritul Reiki de W.Lubeck & F.A. Petter & William Lee Rand
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *