In primul rand doresc sa va spun ca aceasta carte este una …Geniala!!
E despre:

  • emotii si despre ritmuri (cum sa modelezi ritmul succesului),
  • magnetism si despre Legea Atractiei,
  • cele sapte chei de dezvoltare ale unei minti superioare,
  • imaginatie – puntea catre o superminte
  • meditatie ca si concentrare a atentiei,
  • vizualizare
  • tehnica Bagha, pentru materializarea dorintelor
  • cum sa devii un magnet pentru bani
  • si multe altele…

De ex: Stiti ca se recomanda folosirea afirmatiilor sau a vizualizarii atunci cand esti in alfa sau theta si explicatia era ca, in acele momente exista o cumunicare mai buna cu subconstientul si sugestiile  sau imaginile pot trece mai usor de bariera constientului.

Dar e mai mult de atat,  iata un fragment:
„S-au spus multe lucruri si se vor mai spune despre folosirea zonelor alfa si theta ale mintii; sau poate ca ar trebui sa spun ale creierului, deoarece creierul este masurabil, in timp ce mintea nu este. Pentru a simplifica intelegerea lui alfa voi spune ca este o stare de relaxare si concentrare, la fel ca si somnul usor. Mult timp, comunitatea stiintifica credea ca oamenii trebuie sa fie adormiti pentru a putea produce alfa, sau unde cerebrale joase; Jos Silva a popularizat ideea ca undele alfa ar putea fi produse atunci cand o persoana era treaza si constienta si, cand s-ar intampla acest lucru, programarea sau dorintele acelei persoane s-ar manifesta adeseori. Gandirea la zece cicluri a numit-o el. Zece cicluri de frecventa cerebrala inseamna o stare de mare relaxare si concentrare. Jose mi-a spus deseori, cand am lucrat impreuna, ca telul lui era acela de a invata lumea sa gandeasca la zece cicluri. Zece cicluri, sau starea alfa, este o zona lipsita de emotii, unde nu exista manie, resentimente, teama sau orice alte sentimente negative pe care le au oamenii si care ii impiedica sa atraga fortele pe care le cauta.”

Sau cum sa devii un magnet pentru bani.
Sunt multe informatii in carte, am ales pentru voi, tehnica Banca Universala.

55801f7d1a3ad

Iata ce spune Goldman:
„Povestirea urmatoare este atat de nebuneasca incat ezit chiar sa v-o spun, dar s-a petrecut chiar asa. Exersam aspectele unei tehnici de atragere a banilor. Se parea ca cerinta numarul unu a cursantilor mei era o tehnica pentru bani.

Toata lumea va spune sa va directionati gandurile, acestea va controleaza atitudinea si viata, si asa mai departe, dar foarte putini va spun cu exactitate cum sa faceti acest lucru. Am vrut sa dezvolt un proces prin care o persoana sa vada lucrurile pe care le vrea ca si cum ar fi deja ale ei, astfel incat procesul sa fie automat. Ei bine, primul lucru era de a va vizualiza ca avand banii. Hmm, dar era destul? Cum ar fi fost daca o persoana intra la un nivel meditativ adanc, s-ar fi aflat adanc in nivelul alfa, unde procesul ar fi fost amplificat cu siguranta.
Am intrat intr-o meditatie adanca, cu ajutorul vechii mantre din yoga, cantarea lui OM. In timp ce ma aflam in starea alfa, mi-am imaginat o cladire care se afla in fata mea. Era o banca; sigla spunea ca este Banca Universala. Ei, bine, am urcat treptele si am vazut casierii din interiorul cladirii. M-am indreptat catre unul dintre ei si am spus: „Aveti deja cecul pentru mine? Casierul a dat din cap si a intrebat: „Ce suma doriti?”
Mi-a venit in minte o suma nebuneasca si am spus: Vreau cinci mii sase sute cincizeci de dolari.”
Casierul mi-a inmanat un cec, m-am intors si am iesit din banca, am coborat scarile si m-am intors. Banca a disparut si eu am iesit din meditatie.
Dupa aproximativ o luna, m-a sunat un prieten de-al meu. Era Jules Grush, avocatul meu. Ma ajutase un an inainte, cand trebuia sa primesc niste bani, dar a trecut atata timp de atunci incat am uitat complet de treaba respectiva.
Primele cuvinte ale lui Jules au fost: „Burt, am niste vesti bune si niste vesti proaste. Prima data, ti le voi spune pe cele bune, am un cec pentru tine, in valoare de 11.300 dolari.
Am spus: „Grozav, si care sunt vestile proaste?”
„Onorariul meu,” a spus el, „este de cincizeci de procente”.
Trebuie sa spun ca ma aflam pe punctul de a protesta pentru ca simteam ca este putin prea mult, din moment ce tot a trebuit sa faca el a fost sa incasez un cec, dar, ca si cum as fi fost lovit de un fulger, am calculat comisionul lui si am realizat ca avea pentru mine un cec in valoare de 5.650 dolari, suma exacta pe care o programasem. Acest aspect era mai important pentru mine decat ar fi fost suma totala. De atunci ii invat pe oameni despre Banca Universala”.

eu zic ca merita exersat 🙂

Gasiti aceasta carte aici:

IMG_20150616_093153

Supermintea umana de Burt Goldman
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *