O carte citita cu sufletul…si pe care imediat cum am terminat-o stiam doar ca imi doresc sa o recitesc…

Autorul, dupa ce trece printr-o serie de provocari legate de sanatate, descopera ca poate comunica cu Dumnezeu intr-un mod profund si neasteptat. Mai mult, incepe si scrie toate aceste ganduri..

Photo-Cover-Small-300x212

„O singura sclipire iti poate schimba radical, intreaga viata. Tot ce ai cautat pana acum, se afla deja in tine. In interiorul tau vesnic, salasluieste un tezaur spiritual pregatit in orice clipa sa iti ofere cea mai inalta versiune a ta. 

Daca iti vei cauta pacea interioara, in exterior, cine va mai ramane acasa? Sinele Tau Adevarat iti poate arata calea catre pace, armonie, incredere si implinire launtrica. Cum ar arata viata ta, daca fiecare experienta ar fi o adevarata celebrare a bucuriei de a fi? Atunci ai trai Raiul pe Pamant.

A sosit clipa sa te conectezi cu Puterea Cosmica, pentru a scoate la iveala toate raspunsurile pe care le-ai cerut. Iar dupa ce vei dobandi cunoasterea, vei trece la experimentarea cunoasterii. Si iti vei construi viata, dupa chipul si asemanarea Sufletului Tau.

E adevarat: daca tu vezi un ego, atunci cand privesti o persoana, inseamna ca privesti prin ochii ego-ului. Daca tu vezi un suflet, cand privesti o persoana, atunci inseamna ca privesti prin ochii sufletului. Sa iti amintesti mereu aceste cuvinte. Iluzia te tenteaza, iti cere sa o urmaresti si sa ii devii supus, insa ori de cate ori te afli intr-o situatie tensionata, aminteste-ti de Lumina din care provii.  Esti Fiu de Dumnezeu. Esti Fiul Luminii. Scanteia Divina salasluieste in fiinta ta, iar daca ii permiti sa iti lumineze calea, ea poate vindeca orice rana si poate aduce pacea in orice peisaj. De aceea, pentru a fi Tu, este necesar sa renunti la tine.

Totul este creat pentru a te sprijini. Deschide-te catre viata, invata sa asculti si sa privesti cu adevarat si primeste fiecare circumstanta, ca pe un nou prilej de a-ti mai reaminti cate ceva despre tine.

Care este scopul tau in viata? Sa citesti ziare ca sa treaca timpul? Incearca sa te privesti prin ochii Divini ai lui Dumnezeu! Chiar nu realizezi cat de puternic esti? Esti fiul Intregului si poti trai tot ceea ce alegi. Poti fi oriunde te poarta imaginatia, iar la capitolul asta, multumeste-i lui Dumnezeu ca stai foarte bine…!

Oameni dragi, haideti sa facem macar primul pas.Pentru inceput, haideti sa incepem sa ne cultivam pasiunile, chiar fara a renunta la locul actual de munca. Haideti sa ne mai largim orizonturile si sa privim si dincolo de cortina programului de munca. Suntem Fiinte Divine cu capacitati extraordinare – suntem creati dupa chipul si asemanarea Divinului. E timpul sa ne trezim, e timpul sa facem primul pas catre viata la care visam. De ce sa-ti irosesti prezentul pe o activitate care nu-ti provoaca placere, care iti provoaca tristeti? Pur si simplu, pierzi momente pretioase si iti limiteaza accesul la cea mai inalta versiune pe care o poti trai in momentul prezent.
Accepta odata pentru totdeauna, ca Sufletul tau a ales un trup pentru a se implini, pentru a evolua, pentru a experimenta Iubirea Infinita din care provine. Urmeaza-i Calea, Adevarul si Viata. Acum, mai mult ca niciodata.

Esti aici pentru a face ceva maret cu viata ta si nimic nu-ti poate sta in cale, daca te aliniezi cu Adevarurile Eterne ale Universului.Puterea Infinita salasluieste in adancul fiintei tale si asteapta cu bucurie sa iti ofere cea mai inalta versiune a ta.

Daca vrei sa traiesti neaparat o experienta anume, este nevoie de exercitiu si de concentrare constanta, asupra respectivei experiente, pentru a-i oferi putere de manifestare in viata fizica. In acest caz, este necesar sa vizualizezi constant si specific ceea ce vrei sa traiesti, sa accepti faptul ca poti sa traiesti, sa accepti faptul ca poti sa traiesti ceea ce vrei sa traiesti, sa multumesti pentru faptul ca exista aceasta posibilitate si sa simti ca deja se manifesta in viata. Daca simti deja ca se manifesta, contribui la accelerarea manifestarii. Simte sentimentul de implinire pe care ti-l ofera  materializarea dorintei tale si multumeste pentru faptul ca deja s-a intamplat, pentru ca in acest mod Ii declari Universului ca deja traiesti ceea ce iti place, iar El iti ofera ceea ce traiesti in momentul prezent.

Privesti, observi, accepti, primesti si multumesti. Aceasta este cheia procesului de creatie constienta, a experientei pe care alegi sa o materializezi in viata ta.”

totul-din-intreg

Totul din intreg de Catalin Manea
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *