„Mintea ta este incredibil de importanta pentru succesul sau esecul tuturor lucrurilor pe care le faci, de la relatii, scoala, cariera si finante, pana la starea generala de fericire.” Daniel G. Amen

De cand l-am vazut pe Joe Dispenza in filmul, The Secret, m-a impresionat cu povestea sa. La 23 de ani a reusit sa se recupereze cu ajutorul mintii dupa un accident in care 6 vertebre ale coloanei vertebrale erau distruse. A promis atunci sa isi dedice toata viata studiului si ajutorarii celorlalti.

Este prima carte scrisa de el pe care o citesc si recunosc, desi nu o carte tocmai usoara nu am putut sa o las din mana. Este extraordinar cum reuseste sa transmita informatii complexe de medicina, neurologie, neuroplasticitate, etc… intr-un mod in care sa fie inteles de cineva  fara sa aibe studii in domeniu.

joe-dispenza-tu-esti-placebo-2000x2000

Am apreciat si de abia astept sa practic, cele doua meditatii prin care iti poti schimba mintea (prin schimbarea credintelor, perceptiilor) de la finalul cartii.

O noua minte, un nou corp, noi experiente, noi posibilitati…

„Speranta mea este ca, dupa ce vei citi aceasta carte, iti vei da seama ca, credinta suprema este credinta in tine insuti si campul posibilitatilor infinite… Daca vei compara o intentie clara cu o incredere ferma in posibilitate, atunci vei pasi in necunoscut, si acesta este momentul in care supranaturalul incepe sa se dezvaluie. Cred ca tu si cu mine suntem in buna forma cand ne aflam in aceasta stare de a fi. Iar cand deplinatatea, multumirea de sine si iubirea de sine vin cu adevarat din interior, deoarece te-ai aventurat dincole de ceea ce credeai ca este posibil si ti-ai depasit propriile limitari autoimpuse, tocmai atunci are loc ceea ce este neobisnuit. Sa fii fericit cu tine insuti in momentul prezent, in timp ce mentii visul viitorului tau, este o reteta formidabila a manifestarii.”

O carte la care voi reveni cu siguranta si pe care o recomand din suflet: Tu esti Placebo

„Tu esti Placebo este manualul de utilizare care iti arata cum sa creezi miracole pentru corpul, sanatatea si viata ta. Este pur si simplu magnific. Aceasta s-ar putea sa fie singura reteta de care vei avea vreodata nevoie.” Christiane Northrup, doctor in medicina

Tu esti PLACEBO Cum sa-ti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze de Dr. Joe Dispenza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *