„Nu trebuie sa ai un scop, dar daca vrei sa participi in mod creator la viata ta, atunci ai nevoie de un scop”

„Nici un ciclist nu vine la antrenament spunand: „N-am nici un scop. Pur si simplu incep sa pedalez si vad ce se mai intampla.”

„Cu timpul am descoperit ca dorintele unei persoane sunt perfect aliniate cu ceea ce reprezinta acea persoana si cu calea ei in viata.”

„Daca doresti sa lucrezi cu Universul, trebuie sa-ti formulezi cererile foarte clar. Sa stii ce vrei si de ce vrei un anumit lucru, pentru ca numai astfel poti recunoaste miracolele pe care Universul ti le ofera pentru a-ti indeplini cererea. Mediteaza la ceea ce-ti doresti, fie ca e vorba despre o casa noua, o slujba mai buna sau iubirea perfecta. Vizualizeaza-te avand deja acel lucru si traieste sentimentul pe care ti-l da noua situatie. Acesta este de fapt sentimentul pe care il ceri Universului. El se manifesta de obicei diferit de cum se asteapta egoul. Fii pregatit sa recunosti acel sentiment indiferent de forma sub care ti se prezinta.”

„Tu: Vreau sa fiu fericit.
UNIVERSUL:Dar crezi ca poti fii fericit?
TU: Nu prea.
UNIVERSUL: Credinta in felul cum lucrez eu este strans legata de credinta in tine insuti. Daca tu nu crezi ca poti sa fii fericit, cum sa te ajut? Nu vei putea recunoaste nimic din ce ti-as oferi eu si nu vei primi nimic cu bratele deschise.
TU: Dar nu pot sa cred in ceva pana nu vad. Cum sa ma abandonez si sa cred fara sa stiu cum vor decurge lucrurile?
UNIVERSUL: Eu iti voi urma credinta, iar aceasta inseamna ca tu accepti orice ti-ar aparea in cale. Tu vei declansa forta actiunii. Eu nu voi face altceva decat sa te ajut dupa ce faci primul pas.
 
Gasesti aceasta carte aici:

IMG_20141124_102820

Un secret mai profund. Ce doreste viata de la tine de Annemarie Postma
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *