„Totul este atat de viu si de valoros in desfasurarea vietii, iar noi evoluam si devenim pe zi ce trece mai constienti pe parcursul calatoriei, oricat de grea ar parea uneori.”

„Dumnezeu calatoreste alaturi de noi. El se implica adanc in provocarile si straduintele noastre zilnice, in momentele noastre de varf sau de declin. Dumnezeu impartaseste alaturi de noi durerea si necazurile, dar si placerile si realizarile. Daca putem pricepe asta, experientele dificile sunt mai usor de rezolvat si mai pline de inteles. De asemenea,momentele bune  parca devin si mai bune. Am aflat ca atunci cand iti impartasesti bucuria, ea se dubleaza. Cu atat mai mult se intampla astfel atunci cand iti dai seama ca iti impartaseste atat tristetile, cat si bucuriile.”

„A lucra pentru Dumnezeu nu este o experienta umilitoare. Din contra, este pozitia cea mai inalta la care putem accede. Daca pun pe roate o afacere de dragul meu, ca sa castig bani pentru mine, nu inseamna mare lucru. Dar daca o fac pentru Dumenzeu, daca analizez mai bine munca mea si imi pun problema cum sa promovez mai bine scopul divin in aceasta lume – cum sa aduc mai multa dragoste, pace, bunatate, dreptate si intelepciune in lume, cum sa fiu o unealta cu ajutorul careia sa infatisez oamenilor atributele si idealurile divine-, vad ca mi se iveste un prilej nemaipomenit. Iata secretul unei vieti implinite, pline de intelesuri profunde.”

„Adevaratul succes nu depinde de cat de multe am acumulat pe acest pamant. Si nu are nimic de-a face cu atentia pe care o acorda opinia publica. Conteaza doar intentia si calitatea faptelor noastre. Ati pus suflet in indeplinirea misiunii, v-ati trait viata de dragul lui Dumnezeu, cautand sa evoluati, sa deveniti mai buni, preocupati sa faceti lumea mai buna?”

„Dumnezeu isi traieste viata secreta prin intermediul nostru. Opreste-te o clipa pentru a contempla, a simti si a gusta acest delicios adevar. Dedica-ti intreaga viata pentru a-l trai si a-l sarbatori.”

Gasesti aceasta carte, aici:

IMG_20150323_152029

Viata secreta a lui Dumnezeu de Aaron David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *